Vrolijk, speels en toch warm

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Het is opvallend hoeveel tropisch fruit er dit seizoen in parfum is verwerkt. Vrolijk, uitbundigend, maar ook zwoel, en soms lekker dicht op de huid. Dan begint het fruitig en wordt het uiteindelijk een zalige voile huid parfum.

Een selectie

1.Shiseido Zensun. Dit bloemige parfum doet je door de geur van vers fruit en verschillende bloemen denken aan de zomer. Het vleugje fris zorgt voor een hele fijne finishing touch. Het parfum ruikt naar zoete mango en amber. Een bijzondere en ook heel chique uitvoering van een tropisch parfum. Uplifting en vrolijk, maar ook rond en warm. De mooie flacon is geïnspireerd op de manier waarop licht danst op exotische bloemen in de middagzon.  Shop dit lekkere parfum hier met korting.

2.Met Sisley’s Eau Tropicale op verlang je gegarandeerd naar verre oorden… Deze sensuele, frisse geur neemt je mee naar een tropisch regenwoud hier ver vandaan. Als je de geur opspuit ruik je de exotische bloemen, vruchten en de fijne geur van een bos in de lente. Hoe langer je het parfum draagt hoe meer het versmelt met de geur van je huid, en wordt het intiem. Het parfum bestaat uit de geurnoten van gember, bloemen en een vleugje citroen. Shop deze geur hier met korting.

3.Flower By Kenzo is dit seizoen zoet en fris, als een veld vol wilde bloemen. De heerlijke geuren van mandarijn, gember en lychee voeren de boventoon. Shop hem hier.

4.Born in Paradise is de nieuwe limited edition lentegeur van Escada. Deze zoete geur is geïnspireerd op de beroemde Pina Colada cocktail. Als je deze geur ruikt, waan je je dan ook op het strand in een zonnige badplaats. Je wordt door de frisse geur van appel, ananas, watermeloen en kokos overspoelt met een vakantiegevoel. Shop deze lentegeur hier met korting

Door Renske Meens.

Lees ook