It’s a man’s world!

03:32 - 02:07
luistertijd 03:32 - leestijd 02:07

Neoderma banner

Neoderma: gezichtsverzorging voor mannenDe laatste jaren zijn huidverzorgingsproducten ook voor mannen niet meer weg te denken. Heb jij ook wel eens dat je vriend of man zelfs nog langer in de badkamer staat dan jijzelf?

Neoderma heeft speciaal voor de behoeften van de mannenhuid een bijzondere productlijn ontwikkeld voor buitengewone resultaten in huidregeneratie, zuurstofopname en hydratatie van de huid.

Mannen versus vrouwen

De mannenhuid is 25% dikker dan die van de vrouw. Mannen houden langer een strakkere huid vanwege het mannelijke hormoon testosteron dat geleidelijk afneemt met de jaren. Dankzij dit hormoon wordt meer talg geproduceerd, waardoor de mannenhuid minder snel veroudert. Bij vrouwen treedt huidveroudering op bij afname van oestrogeen door vermindering van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor kan de huid minder vocht vasthouden. Wel is het zo dat doordat de mannenhuid meer talg produceert zij vaker last hebben van acne en vergrote poriën wat kan leiden tot ingegroeide baardharen, ontstekingen en littekens.

Neoderma & mannen

De mannenlijn van Neoderma bestaat uit vier producten: De Fresh Foaming Cleanser die de huid grondig reinigt, maar wel de natuurlijke beschermlaag van de huid beschermt en de huid voorziet van een frisse gloed. Tip: ook handig om als scheerschuim te gebruiken!

De Energizing Exfoliating Cream, een heerlijke verfrissende peelende crème die op zachte wijze onzuiverheden, dode huidcellen en overmatig talg verwijdert. Natuurlijk bevat deze lijn ook een 24-uurs cream, de Daily Renewing Cream, een lichte olievrije crème om het branderige gevoel na het scheren te verzachten. Daarnaast verzacht deze crème de fijne lijntjes en rimpels, gaat het huidveroudering tegen en werkt het vochtregulerend met als resultaat een stralende huid.

Neoderma: gezichtsverzorging voor mannenTot slot bevat de lijn een Active Eye Serum die de huid rondom de ogen een oppepper geeft. Het is een luchtig, niet vet serum dat vermoeidheidstekenen helpt te bestrijden, vochtophopingen en donkere kringen vermindert en fijne lijntjes en rimpels verzacht.

Perfluorcarbon

De mannenlijn bevat een hoog percentage Perfluorcarbon. Dit is een uniek hoog percentage voor huidverzorgingsproducten vanwege de kostbaarheid van dit ingrediënt. Het Perfluorcarbon trekt meteen in de kern van de cel en trekt als een magneet alle zuurstofmoleculen naar zich toe waardoor alle ingrediënten beter worden opgenomen.

Daarnaast wordt het complete metabolisme (celdeling) van de huid bevorderd, de immuniteit van de huid verbeterd en de productie van collageen en elastine gestimuleerd.

Tip: ook brandwonden hebben baat bij het gebruik van Perfluorcarbon. Het genezingsproces van derdegraads brandwonden wordt zelfs met 40% versneld (gemiddeld van 25 naar 15 dagen)!

For Men – Energizing Exfoliating Cream 50 ml € 34,30
For Men – Fresh Foaming Cleanser 150 ml € 35,45
For Men – Daily Renewing Cream  50 ml € 44,00
For Men – Active Eye Serum 15 ml € 32,15

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator. Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma banner

Lees ook