Haar Haartrends Inspire 5 Stylen

Daphne wint een hair make-over bij Mogeen met Sebastian

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Haar wens: een coupe net als topmodel Stella Maxwell

In ons vorige trendmagazine Inspire 4 vol met de laatste trends voor winter 13/14 kon je je opgeven voor een hair make-over in samenwerking met het top kappersmerk Sebastian. Daphne was de gelukkige winnares. We volgden Daphne tijdens haar transformatie in salon Mogeen in Amsterdam waar hair stylist La Toya Velberg aan de slag ging met een nieuwe, speelse coupe voor Daphne.

Coupe Stella Maxwell, please!

De reden waarom ze zich direct aanmeldde? Daphne: “Mijn haardos moet flink worden aangepakt. Ik wil graag zo’n coupe als topmodel Stella Maxwell, lang en blond van boven en aan de zijkanten kort en donker, maar niet geschoren. Helaas schijn ik een lastige haarlijn te hebben..” Die uitdaging durfden wij wel aan. We stuurden Daphne regelrecht de stoel van kapster La Toya in.

Hoera! Daphne won een hair makeover bij Mogeen

Na overleg met La Toya besloot Daphne écht te gaan voor coupe Stella Maxwell. Daphne: “Ik had veel aan haar advies. Zo vertelde ze precies welke producten ik het beste voor mijn gekleurde haar kan gebruiken. Verder heb ik voor deze nieuwe look gewoon ter plekke in overleg met Latoya bedacht wat er mogelijk was. Ik had bijvoorbeeld al vrij korte zijkanten. Daar wist ze wel raad mee. Ook kijkt ze naar wat er goed bij mijn gezicht en huidskleur past. Daarnaast hadden we het ook erg gezellig.”

Daphne’s haar is ook nog gekleurd, met name bij de aanzet, om meer eenheid in haar blonde haar te krijgen. Daarna is er een toner overheen gegaan voor een mooi mat effect. Daphne zal dit zelf bijhouden met een zg. zilvershampoo.

Tevreden klant

Hoe ze het eindresultaat vindt? “Mijn haar zit top. Jammer dat het alleen altijd zo moeilijk is om het thuis weer precies zo als bij de kapper te krijgen. Het lastige aan het stylen, is vooral het föhnen; het is toch heel anders als iemand je haar föhnt die weet hoe het moet. Zelf doe je het altijd anders. De kapper krijgt er altijd veel meer volume in.”

In ieder geval heeft Mogeen er weer een gelukkige klant bij. Meer haartrends vind je in ons nieuwste trendmagazine Inspire 5.

En bekijk hier nog een prachtige portretfoto van de nieuwe Daphne! De foto is gemaakt door fotografe Mathilde Karrer.

daphne van schaijk

Meer weten over Haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

3 reacties

  • Ja ze heeft een heel goed hoofd/gezicht voor dit kapsel, geweldige look. Stoer en vrouwelijk tegelijk

  • wat een geweldige make-over…wat is je haar leuk geknipt en mooie gekleurd…de foto is helemaal TOP ! mooie meid, je kan zo zelf model worden….dan wil Stella jouw coupe 😉

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.