Met oogschaduw en nagellak van Chanel en Estée Lauder, e.a….

01:35 - 00:57
luistertijd 01:35 - leestijd 00:57

Gespot bij Gucci en Lanvin voor voorjaar/zomer 2014: prachtig metallic paarse jurken. Maar ook voor op je ogen en nagels doet deze glimmer het goed. Voor een beetje glamour tijdens de lenteavonden..

Shop the look!

1. Chanel Les 4 Ombres in de kleurschakeling Tissé Cambon 232 bestaande uit mauve, blauwroze, roodpaars en intens roze. De oogschaduw heeft een zachte textuur en blijft lang zitten. Multifunctioneel want dit palet is op vier manieren gebruiken; voor een natuurlijke, intense, amandelvormige of smokey eyes look. Kies je favoriet! Shop Chanel hier online.

2. Estée Lauder Molton Metals in de kleur Cyber Ruby. Net als die van Chanel multifunctioneel: breng ‘m nat aan voor een metallic finish of droog voor een subtiele metallic glans. Door de zogenaamde True Vision TM-technologie heb je acht uur lang lol van je gekleurde ogen. Vervaagt niet en gaat niet in de oogplooien zitten. Fijn. Shop de gelee powdered oogschaduws hier online.

3. Estée Lauder Pure Color Vivid Shine Nail Lacquer in de tint Chrome Violet. Geeft een mooie spiegelachtige glans op je nagels. Droogt snel en houdt lang. Ook verkrijgbaar in 24 andere kleurrijke tinten. Shop de nagellakjes hier online.

Tip: wil je dat je oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten, kies dan voor het aanbrengen voor een oogschaduwbasis. Dit zorgt er o.a voor dat je oogschaduw niet in je oogplooien gaat zitten.

Shop hier nog meer prachtige violetkleurige lakjes.

Shop hier nog meer fraaie aubergine kleurige oogschaduw

Lees ook