Tropische nagellakjes geïnspireerd op Barbados

03:03 - 01:49
luistertijd 03:03 - leestijd 01:49

De kersverse lenteversie van WIC’s Limited Edition staat helemaal in het teken van het tropische Barbados. Het eiland van paradijselijk witte stranden, een aquamarijnblauwe zee en wuivende kokospalmen. Daarnaast is het ook een geliefde getaway voor de internationale jetset. Rihanna  is een geboren en getogen Barbadian en zelfs de roots van Gwyneth Paltrow liggen er. Maar ook celebs als Robin Thicke, Oprah en Claudia Schiffer zijn er regelmatig te vinden. Dus heb je genoeg van het zonnen, smeren en keren op je strandbedje, geef je dan over aan een rondje celebspotting!

De meeste kans op een celebrity encounter heb je aan de westkust, ook wel de Platinum Coast genoemd. Hier vind je luxe hotels, hippe clubs en stranden. WIC Long Bay, een mooie nude lak, is de glamoureuze weerspiegeling van het roséwitte zand van Long Bay. En laat de beautycase maar thuis, want met een nude make-up look ben je helemaal hip!


Het zalmgekleurde WIC Oistins Bay met mooie warmbruine ondertoon dankt z’n naam aan Oistins. Dit kustplaatsje is befaamd om z’n ‘Fish Fry’, een wekelijks barbecuefestijn op straat, waar je je in strappy knoopsandalen gehulde voetjes van de vloer kunt gooien op de soca beats van de DJ.

WIC Alleynes Bay staat voor het onbedorven gouden strand aan de westkust, waar je weinig toeristen vindt. De ideale plek voor een loungy picknick met je vrienden. En probeer dan ook de nieuwe watersporthype onder de sterren: ‘suppen’, rechtopstaand op een surfboard rondpeddelen. Wil je echt gezien worden? Combineer je koraalkleurige nagels met een bikini in engelachtig wit en een lichtgebruinde huid. Paddle yourself to stardom!

De orchideepaarse tint WIC Six Men’s Bay is überhot in 2014. En dat in tegenstelling tot deze schattige kleine baai, waar de tijd juist heeft stilgestaan. Wil je indruk maken op de sporty surfdudes, verleng dan je trendy paarse nagelstijl naar je outfit. Met een kort paarsroze skaterrokje en vlinderzonnebril ben je de queen of the beach!

Aan de ruige oostkant van het eiland ligt  WIC River Bay. Een landschap van hoge rotspartijen en wilde begroeiing in een Caribisch frisgroene kleur. Waag je de klim naar een uitzichtpunt op de rotsen, dan heb je zelfs kans om walvissen te spotten. Verruil dan je little green dress wel even voor een sporty bermuda short.

WIC Carlisle Bay in opvallend geel is geïnspireerd op de levendige baai waaraan de hoofdstad Bridgetown ligt. Hoogtepunt van het jaar is het kleurrijke Crop Over Festival: carnaval. Heel Barbados gaat tijdens de optocht los op de calypso, soca, rum en hysterische kostuums. Mocht je naast een partyende Rihanna terechtkomen, dan val je met deze lak goed op!

WIN deze geweldige set nagellak van W.I.C. ter waarde van 36 euro. Ga hier naar de actie-pagina.

Lees ook