Nieuwsgierig naar de conditie van jouw huid?

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

Swisscare

Iedereen kent het wel: je gebruikt goede cosmeticaproducten, maar je wilt toch graag nog meer weten over de conditie van je huid. Zodra je een parfumerie of een luxe drogisterij inloopt, is er wel een verkoopmedewerker beschikbaar om een uitgebreid advies te geven. Maar vaak blijft het bij een minimale analyse, doordat er weinig materialen voor handen zijn om een goede analyse uit te kunnen voeren en het juiste advies te kunnen geven.

SwissCare heeft daar een oplossing voor gevonden door een huidanalyse apparaat te ontwikkelen. De huidanalyse word uitgevoerd door een professionele huidspecialiste. Tijdens de analyse worden de volgende metingen uitgevoerd:

Door deze gedegen analyses krijg je een goed beeld op de algehele conditie van de huid. Daarnaast zal de huidspecialiste je voorzien van een passend SwissCare huidadvies. Hierdoor kun je gerichter een keuze maken voor de juiste producten voor jouw huidtype. Een goede conditie van de huid is essentieel voor een verzorgde uitstraling.

Gratis huidanalyse van SwissCare!

De SwissCare huidspecialiste reist het hele land door om op diverse locaties huidanalyses uit te voeren. Deelname is geheel kosteloos. Iedereen kan zich inschrijven voor een SwissCare huidanalyse.

Via de Facebook pagina houden wij iedereen op de hoogte over de locatie van de huidanalysedagen, zijn er leuke SwissCare prijzen te winnen en ben je altijd als eerste op de hoogte van alle SwissCare ontwikkelingen.

Like SwissCare via Facebook en blijf automatisch op de hoogte van al onze activiteiten!

De informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Swisscare

Lees ook