Helena Rubinstein introduceert make-up en huidverzorging ineen

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Helena Rubinstein heeft heel goed naar de huid gekeken en de drie mooiste kenmerken ervan gekloond voor haar nieuwste Color Clone foundation.

Een levendige kleur op maat

De nieuwe generatie Color Clone-pigmenten is zo ontwikkeld dat ze de kleurstructuur van de huid nabootsen. Ze zijn fijner en transparanter, passen zich perfect aan elke teint aan en zorgen voor een pure, stralende kleur, de hele dag lang.

Naast deze natuurgetrouwe pigmenten is er nu ook het Skintone Reviver Complex, voor een directe, ulta-natuurlijke oppepper. Het Skintone Reviver Complex is gemaakt van geïnverteerde structuurpigmenten, met een transparante kern die baadt in licht. Het verlevendigt de kleur en maakt elke teint helderder.

Onder de foundation schuilt een mooie huid die er doorheen schijnt

Omdat een huid ook van binnenuit kan stralen, is de nieuwe Color Clone formule verrijkt met krachtige hydraterende bestanddelen, die zorgen dat de vochtbalans 8 uur lang gegarandeerd goed blijft. Als de tekorten van de huid eenmaal aangevuld zijn en de huid vol werkzame bestanddelen zit, straalt zij elke dag meer. De transparantie onthult een nieuwe schoonheid.

Aan het huidoppervlak heeft de huid een gladdere textuur die het licht reflecteert

Deze symbiotische foundation, die verrijkt is met gladmakende bestanddelen, werkt dag in dag uit om een zichtbaar gladdere, egalere huid te onthullen die licht veel beter reflecteert.

De zachte en prettig aan te brengen, zijdezachte textuur van Color Clone wordt één met de huid, onmerkbaar voor het oog en bijna onvoelbaar op de huid, zodat het er «nude» uitziet en aanvoelt.

De huid krijgt direct een fijnere textuur en ziet er mooier uit. De teint heeft een gezonde uitstraling en blijft er de hele dag fris uitzien. De kleur blijft net zoals toen hij werd aangebracht.

*Zelfevaluatie – 58 Aziatische vrouwen

De nieuwe Color Clone fluid is verkrijgbaar in 7 kleurnuances, die bij alle huidtinten passen. Ontdek hem nu in de Helena Rubinstein webshop

MAIL EN WIN! Maak kans op een flesje Color Clone foundation ter waarde van € 50,- Ga hier naar de actie pagina.

 

Lees ook