Stimuleert de aanmaak van huidcellen en repareert de droge en beschadigde huid

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

Swisscare Facewash voor een heerlijk frisse uitstraling van de huid

Swisscare Facewash voor een heerlijk frisse uitstraling van de huidGezichtsreiniging is essentieel voor een leven lang een mooie huid. Deze unieke pH-gebalanceerde Facewash heeft een licht exfoliërende werking zonder de huid uit te drogen, voor een schone, stralende huid.

FACEWASH is een milde gezichtsreiniger die diep reinigt, onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert en de huid tegelijkertijd repareert en langdurig hydrateert.

FACEWASH bevat een geavanceerd hydraterend complex dat de huid verbetert door deze te beschermen en 24 uur per dag te hydrateren.

FACEWASH met gehydroliseerde honingpeptiden en aminozuren stimuleert de aanmaak van huidcellen en repareert de droge en beschadigde huid. De huid voelt fris aan en straalt weer. Daarnaast is het honderd procent zeepvrij en geschikt voor alle huidtypen.

Doel:

FACEWASH is een olievrije anti-aging wash die onzuiverheden mild verwijdert en de huid en ogen effectief ontdoet van vuil en make-up.

Voor wie:

Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruik:

Masseer een kleine hoeveelheid zachtjes over het bevochtigde gezicht en de hals. Spoel af met warm water en dep de huid droog. Gebruik daarna de Cleansing Tonic en een hydraterende crème.

Wetenschap:

Deze zeepvrije wash bevat een voedende combinatie van pure ingrediënten die de huid verzachten en exfoliëren. De gepatenteerde technologie geeft de huid een zijdezacht gevoel. Een botanisch complex van natuurlijke honingeiwitten en aminozuren breekt dode huidcellen af en ondersteunt de hydratatie, soepelheid en huidelasticiteit. De krachtige hydraterende werking verzacht en verfrist.

Resultaat:

Helpt de natuurlijke pH-balans van de huid te herstellen en maakt de huid perfect schoon en fris. Geeft een zacht, stralend gerevitaliseerd uiterlijk.

De informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Swisscare Facewash voor een heerlijk frisse uitstraling van de huid

Lees ook