Een vloeibaar microfijn poeder - hoe bijzonder!

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

Zoals ik altijd fan ben geweest van de foundations Lancôme en Dior, zo was ik ook fan van Color Clone van Helena Rubinstein. Ik ben dan ook blij dat het merk weer aan de weg timmert in ons land.

Color Clone, dat nu tien jaar bestaat, komt in een nieuwe versie uit, een transparantere variant, die de huid een frisheid geeft, met een subtiele glans. De nieuwe pigmenten kunnen de kleurstructuur van de huid nabootsen. Ze zijn fijner en transparanter en geven een langhoudende finish op de huid.

De foundation bevat ook speciale deeltjes die licht aantrekken waardoor de huid een mooie glow krijgt en schaduwen worden weggenomen. Je teint oogt helderder en je gezicht oogt rustiger.

De foundation laat zich prachtig uitsmeren op je huid en voelt satijnachtig aan. Ik vind het eindresultaat heel chic. Als ik de foundation tussen mijn vingers beweeg voel ik een poederachtige finish.

Als ik hem op mijn huid aanbreng is het net of ik vloeibaar microfijn poeder uitsmeer. Heel apart. Het trekt ook snel in, zonder streperigheid of vlekkerigheid. Ik vind het een aanwinst. Nu moet ik hem nog even in de goede kleur zien te scoren, want beige peach 15 is nog net iets te zonnig voor mijn bleke winterhuid.

De foundation geeft geen 100% rooddekking, het is een mooie, chique nude skin foundation. Je bestelt hem hier online.

Lees ook