De nieuwe hints of a tint!

02:39 - 01:35
luistertijd 02:39 - leestijd 01:35

Nude lipkleuren zijn tijdloos. Je kunt er een tijdje genoeg van hebben, op een gegeven moment pak je ze weer. Ze zijn ideaal op dagen dat je er niet te make-upperig uit wilt zien, maar toch een hint of color of wat glans op je lippen wilt hebben. Net dat extra beetje basis.

Nudes zijn niet makkelijk, ze moeten bij je huidtint passen, om te voorkomen dat je er grauw of bleek uit gaat zien en ze mogen je tanden niet geler doen lijken. Gelukkig houden moderne nudes hier goed rekening mee, vanzelf al.

Ik heb twee glosjes en een lipstick uitgezocht die ik momenteel erg mooi vind:

Deze gloss van Armani, Flash Lacquer kleur 514, uit de voorjaarscollectie oogt in de tube poederachtige roze tot licht plum. Op mijn lippen komt het rozige meer naar voren. Het is redelijk transparant, maar de kleur behoudt wel op je lippen. Er zit voldoende pigment in. De gloss plakt ook niet overdreven en heeft een mooi glansje.  Shop deze lipgloss hier online.

************

De Pristine Nude 10 Color Elixir Gloss van Max Factor oogt net zo zacht skintone plum als de Armani, terwijl die meer roze op de lip is – deze gloss is ook bleker op de lip. Hij geeft vrij weinig pigment af, vooral wat glans. Als je hem dikker aanbrengt, krijg je een meer bleke plum achtige tint. Ook mooi vind ik, voor die momenten dat ik eigenlijk een kleurloze lip wil, maar in mijn gedachten weet dat er toch een hint of a tint op zit. Volg je het nog? haha…die vrouwelijke psyche ook…Shop hier MF lipglosses.

***********

Prachtig, en van een heel andere kleurgroep vind ik de Lip Color in kleur 14 Sable Smoke van Tom Ford. Deze kleur is meer beige, met een gelige abricot ondertoon. Hoewel hij nogal koel beige achtig toont in de verpakking, geeft het mijn huid een warmere tint. Ik kan qua kleuren zowel koele als warme tinten hebben. Ik verkies vaak koel, maar soms vind ik dit warme leuk voor de afwisseling. Je oogt net wat bruiner. Het is minder afstandelijk. Bovendien voelen de Tom Ford lipsticks heerlijk aan op je lippen en die verpakking is natuurlijk hebberig makend. Welke vrouw wil geen Tom Ford gadget! Helaas zijn de make-upjes van TF nog niet in Nederland te koop, maar als je de grenzen overgaat, zou ik ze zeker even bekijken en uitproberen.

Lees ook