Make-upjes nét zo mooi als de print!

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Oh, wat is hij leuk: de ladylike Printed Saffiano Leather Handbag van Prada (met een helaas niet zo´n fijn prijskaartje want $3950). Het is niet zomaar een tas. Nee, het is een waar kunstwerk. Niemand minder dan de Franse illustratrice Jeanne Detallante gaf de tas een kunstzinnige touch. Het portret weerspiegelt de sterke, krachtige vrouw van nu. Women power!

Shop the look!

1. Mascara Scandal Eyes Curve Alert van Rimmel. Geeft je wimpers extra krul en volume door het gebogen borsteltje. Naar eigen zeggen neemt het zelfs de meest kleine wimperhaartjes mee en krijgen je wimpers 12 keer meer volume en 70 procent meer lift. En knipogen maar! Shop hier voordelig.

2. Met de Liner Feutre van Bourjois creëer je gemakkelijk bij jezelf zwoele cat eyes. Het is een eyeliner met viltstiftpunt zodat je beter een lijntje kan zetten rondom je ogen: trillende-handjes-proof. Inclusief langhoudende formule. Shop de liner hier.

3. Catrice Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow in een ijsblauwe kleur. Houdt lang en heeft een hoge dekking. Verkrijgbaar in 24 kleuren, van roze champagne en sorbetgeel tot aan warm koperbruin en fris perzik. Heerlijk zomers. Shop hier supervoordelig babyblauw van Collection 2000 en van Rimmel in heel soft helder zachtblauw

4. Geef je ogen extra uitdrukking met een blauw kohlpotlood, de Kohl Kajal van Catrice in een verfrissend mintkleurtje. Wie durft? Shop hier een groot assortiment eyeliners.

5.  De pastelkleurige Météorites parels van Guerlain. De Medium variant (nr.2) geeft je gezicht een gezonde blos. En dat allemaal in een ge-wel-dig doosje. Ruikt ook lekker. Shop deze prachtige poederparels hier online.

6. Sluit af met een koraalkleurige gloss. De Gloss Prodige van Clarins bijvoorbeeld in de tint Coral Tulip 11. Geeft een pure, intense kleur en glans en blijft lang zitten. Verder belooft het mooie, volle lippen dankzij het Suprashine Colour Complex. Lekker, er zit ook frambozenolie in die je lippen extra voedt. Shop de gloss hier voordelig online.

Lees ook