Helder groen gemixt met goud en brons!

00:56 - 00:34
luistertijd 00:56 - leestijd 00:34

M.A.C gaat voor dit voorjaar voor heldergroen afgewisseld met bruin-, brons- en goudtinten. De Fantasy of Flowers collectie bevat twee kleurstellingen: roze en groen, waarbij we vandaag de groene trend uitlichten (de roze trend kon je gisteren al zien op BeautyJournaal!).

Shop the look!

  1. Mineralize Eye Shadow in de kleurstelling In the Meadow (parelmoer wit, olijfgroen, goud-mintgroen, geel). Ook te koop in Pink Sensibilities (roze-bruin, chocoladebruin, geel-roze en ijsblauw), Golden Hours (koper-brons, goud-bruin, goud-perzik, geel-goud) en Great Beyond (blauw-paars, burgundy, wit-lila, lichtpaars). Shop de Mineralize oogschaduw hier.
  2. Pigment in Chartreuse Bouquet (groen), ook verkrijgbaar in Lily-White (geel), Violet (paars) en Pink Pearl (roze).
  3. Fluidline eyeliner in de tint Sassy Moss (heldergroen). Ook te verkrijgen in Phlox Garden (felpaars). Shop hier de Fluidline.
  4. Mineralize Eye Shadow in de kleurstelling Golden Hours (koper-brons, goud-bruin, goud-perzik, geel-goud) .Shop deze Mineralize oogschaduw hier.

 

Lees ook