Feest voor op je nagels met pastelkleurige vlokken en fashionable stempels..

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Essence en Catrice komen voor SS14 ieder met mierzoete nageltools. Terwijl Catrice kiest voor roze-magenta Nail Flakes om je nagels te pimpen, stempelt Essence erop los met zilverkleurige stempels. Kies je favoriet!

Nail Flakes

De nagelvlokken van Catrice komen uit de limited edition Celtica collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, staan mystiek en magie centraal. En een beetje Keltische magie voor op de nagels mag dan ook zeker niet ontbreken. De Nail Flakes breng je aan op je vochtige, pas gelakte nagels. Strooi de vlokken in de deksel en dip je vingertoppen erin. Et voila: feestelijke nagels in een mum van tijd.

 

 

Stampy set

De nagelstempels komen uit de Love Letters collectie van Essence en bestaan uit negen verschillende symbolen zoals hartjes en pijl en boog.

credits: pinkgraphics.nl

SHOP hier de leukste nailart producten online.

Lees ook