De pop art look: helder en speels

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Gezien bij de Spring-Summer 2014 catwalkshows van o.a Altuzarra, Creatures of the Wind, Mary Katrantzou en Prabal Gurung: lippen om te zoenen. Ook voor aankomend voorjaar én zomer stiften we onze lippen in verleidelijk (roze)rode kleuren. Passend bij de vrolijke pop art trend met kekke opvallende prints in felle kleuren.

Shop the look!

1. Christian Dior Rouge Dior 757 Souveraine uit de Dior Trainon collectie geïnspireerd op het privédomein van Marie-Antoinette. Deze lijn bevat vier ‘poppy’ tinten als poppy roze (nr. 761 Courtisane), koraalrood (nr. 531 Rose Crinoline) en fuchsia (nr. 774 Allégresse). Deze romige lipstick geeft de lippen een expressieve tint. Niet voor muurbloempjes! SHOP jouw Dior lipsticks hier online.

2. Yves Saint Laurent Le Rouge Volupté, nr. 34 Rose Asarine. Zijdezachte non-sticky lipstick die je lippen hydrateert, een mooie, volle look en glans geeft. Ook verkrijgbaar in nr. 31 Fuchsia Tourbillon (roze), nr. 32 Corail Jalouse (koraal) en nr. 33 (Rose Neillia (poppy). Kies je favoriet. SHOP nr 34 en de andere kleuren van YSL hier online.

3. Clarins Joli Rouge Brillant, 20 Coral Tulip. Deze lipstick geeft je lippen een transparante kleur. Lippen lijken voller, voelen zacht aan en krijgen een echte glansboost. Ook verkrijgbaar in Tropical Pink (19) en pink Orchid (21). SHOP nr. 20 en de andere kleuren hier online.

Lees ook