Gespot bij dé sterren!

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

In welke tint moeten we onze haardos ab-so-luut verven als we Harpers Bazaar mogen geloven?! Denk aan platina (want nét als Hollywoodster Anne Hathaway), rood (als actrice Jessica Chastain) en chocolade, zoals topmodel Coco Rocha dat doet.

Bekijk de top 10 haarkleurtrends hieronder. Kleur ze!

1. Platina: Het oogt edgy maar tegelijkertijd ook vrouwelijk. Draag het, net als Anne, met een korte coupe met veel volume.

2. Koele kleuren met uitgroei: Actrice Michelle Williams schittert in de nieuwste Louis Vuitton campagne met een prachtige haardos in een koele tint gecombineerd met een donkere haarkleur bij de wortels.

3. Honingblond: Actrice Margot Robbie verscheen op de rode loper van de Golden Globes met een honingblond kapsel. Mierzoet.

4. Go super blonde!: Dat doet Hollywoodster Gwyneth Paltrow namelijk ook inclusief glanzende highlights.

5. Naturel red head: Mooi rood is niet lelijk. Dat bewijst de roodharige actrice Jessica Chastain wel. Dat rode steekt zo mooi af bij haar porseleinen huid.

6. Oranje-rood: Iets feller van kleur is het kapsel van Hollywoodster Rachel McAdams, die van nature een brunette is. Het staat haar prachtig.

7. Diepbruin: Actrice Zoe Saldana dipte haar haren in de (diep)bruine verf.

Nog meer trends: chocoladebruin, gitzwarte en ombre

1. Chocolade: Topmodel Coco Rocha dipte haar korte lokken in de pot met chocoladebruine verf en deed er veel gel in voor een wetlook effect.

2. Zwart: Katy Perry koos voor zwarte look met golven. Want dat steekt zo lekker af met haar porseleinen gezichtje.

3. Ombre vanaf de wortel: Gezien bij topmodel Cara Delevingne, reality ster Kim Kardashian en actrice Kate Mara.

SHOP hier de fijnste haarverzorgingsproducten voor gekleurd haar online.

Lees ook