Beschadigd of droog haar Haar Haartrends Inspire 5 Parfum Vrouwen

Parfum voor in je haar: Herra Protect

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Beschermt en verfrist je haar en ja, la Hilton is ook fan…

Herra Protect Hair Perfume - JPEGWeer eens iets anders dan een normaal flesje parfum. Wat dacht je namelijk van parfum voor in je haar dat niet alleen heel erg lekker ruikt, maar tegelijkertijd ook je haar verzorgt.

Herra Haircare komt met het Herra Protect Hair Perfume, geïnspireerd op – de naam zegt het al – Hera, de Griekse godin, aanbeden door haar schoonheid en betoverende geur.

De stoffen

Zonnebloemextracten versterken de haarstructuur, beschermt tegen UV-straling en zorgt dat je haarkleur langer houdbaar is. Olijfextracten (rijk aan anti-oxidanten) beschermen tegen vrije radicalen en luchtvervuiling terwijl glycerine hydrateert en het vocht in het haar sluit zonder het te verzwaren.

Waar ruikt het naar?!

Bergamot, loquat fruit, modnight orchid, witte jasmijn, mimosa, heliotroop, lelie, vanille, tonkabonen, sandelhout en musk. Anders dan de reguliere parfums claimt Herra dat je de geur langer ruikt omdat haar nu eenmaal beter pakt.

De claims

Het haarparfum belooft je haar te hydrateren, te beschermen tegen schadelijke invloeden, je kapsel langer in model te laten en je haar te verfrissen tussen twee wasbeurten in. Het parfum is ook erg handig voor als je hairextensions hebt en deze niet te vaak mag wassen.

Herra Protect Hair parfum is nu te koop bij geselecteerde kappers.

Meer weten over Beschadigd of droog haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

6 reacties

  • Goedemorgen Monique, ik werk op een laboratorium waar we plantaardige en dierlijke grond/meststoffen onderzoeken,alswel mengsels daarvan. Je zult begrijpen dat ik weinig of geen andere keus heb dan met geparfumeerde produkten te werken. Ook ik wil mijn haar niet vaker wassen dan twee maal per week.

    Gr Ine

  • leuk hoor Ine, maar dat betekent dus dat je ook een geurend hoofdje gaat slapen. persoonlijk denk ik dan dat ik hem liever in de ochtend gebruik. ik heb hem staan, maar nog niet toegepast, to be honest. het zit gewoon niet in mijn systeem om elke dag iets op mijn haar te doen. ik was het twee keer in de week en that’s it. hoe heb jij die routine erin kunnen krijgen?

  • Goedemiddag Monique, ik gebruik hem iedere avond , om de schade van de dag weer te herstellen, en de geurtjes die je hebt opgelopen tijdens de dag, weg te werken. Het geeft een schoon droog gevoel op mijn haar, blijft prima in model , zelfs beetje bouncy. Het bespaart je ook een wasbeurt extra, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Was zelf beetje bang dat ik de geur te zwaar zou vinden, denk aan vanille, tonkaboon, sandelhout en musk. Niet mijn favorieten, maar ze zijn volledig in balans. Het zijn voor mij de eerste geuren die je ruikt, om dan te vervagen naar de prachtige bloemen die erin zitten.
    Het krijgt iets subtiels, naar t poederige toe. Heb ook de indruk dat dit haarparfum niet de strijd aangaat met de eventuele geuren (denk aan etensgeuren) die je juist niet in je haar wil hebben. Ik heb lang haar , gebruik 3a4 spays, de verneveling is zo fijn dat je niet meer nodig hebt.Dus redelijk zuinig in gebruik.

    Gr Ine

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.