Beschermt en verfrist je haar en ja, la Hilton is ook fan…

01:20 - 00:48
luistertijd 01:20 - leestijd 00:48

Weer eens iets anders dan een normaal flesje parfum. Wat dacht je namelijk van parfum voor in je haar dat niet alleen heel erg lekker ruikt, maar tegelijkertijd ook je haar verzorgt.

Herra Haircare komt met het Herra Protect Hair Perfume, geïnspireerd op – de naam zegt het al – Hera, de Griekse godin, aanbeden door haar schoonheid en betoverende geur.

De stoffen

Zonnebloemextracten versterken de haarstructuur, beschermt tegen UV-straling en zorgt dat je haarkleur langer houdbaar is. Olijfextracten (rijk aan anti-oxidanten) beschermen tegen vrije radicalen en luchtvervuiling terwijl glycerine hydrateert en het vocht in het haar sluit zonder het te verzwaren.

Waar ruikt het naar?!

Bergamot, loquat fruit, modnight orchid, witte jasmijn, mimosa, heliotroop, lelie, vanille, tonkabonen, sandelhout en musk. Anders dan de reguliere parfums claimt Herra dat je de geur langer ruikt omdat haar nu eenmaal beter pakt.

De claims

Het haarparfum belooft je haar te hydrateren, te beschermen tegen schadelijke invloeden, je kapsel langer in model te laten en je haar te verfrissen tussen twee wasbeurten in. Het parfum is ook erg handig voor als je hairextensions hebt en deze niet te vaak mag wassen.

Herra Protect Hair parfum is nu te koop bij geselecteerde kappers.

Lees ook