Dag- en nachtcrème met een all-in-one belofte

02:17 - 01:22
luistertijd 02:17 - leestijd 01:22

Last van donkere kringen en al van alles geprobeerd? Goodskin Lab belooft een wonder voor donkere kringen. Met de Circleplex-2 dag- en nachtcrème camoufleer je op korte termijn niet alleen kringen onder je ogen, je bestrijdt er op lange termijn ook de verschijning ervan en gaat tekenen van huidveroudering tegen.

De kleur corrigerende dagcrème is op basis van de zogenaamde LumaBrightTM, een mengsel van soft-focus optische bestanddelen, mica en een pigment dat onmiddellijk de oogopslag verfrist, lezen we in het persbericht.

Andere belangrijkste ingrediënten zijn:

De nachtcrème voorziet de huid gedurende de nacht van extra hydratatie. Deze crème is op basis van het zogenaamde Fresh Effects Brightening Complex dat donkere kringen minimaliseert. Een mix van Prunus Mume Fruitextract, Phytosphingosine en gistextract repareert en vernieuwt de oogzone.

Andere belangrijke ingrediënten:

De claims:

Goodskin Labs Circleplex-2 is nu verkrijgbaar, je shopt het hier online.

Lees morgen ook een review van Tessa over dit product.

Lees ook