Een heerlijk rockchic florientaals parfum

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Het Balmain meisje is een onvervalste modeliefhebster en een lekkere rock chic, niet ordinair, maar chic & rocky. Het nieuwste parfum Extatic is een heerlijke verpersoonlijking van dit vrouwbeeld.

Krachtig, vrouwelijk, vrolijk, bloemig zonder vervelend zoet te worden. En waarom houden we hier zo van? Er zit osmanthus in! Jawel, een fijne licht rozige, maar ook naar frisse thee ruikende aromatische noot van de Osmanthus struik. Bloemig, maar fris en licht kruidig, nooit zoet.

In de top krijgt de osmanthus gezelschap van een sprankelende, lichte roos en peer. Waarna het hart romiger wordt en lichtelijk gourmand dankzij orchidee en iris, ingebed in een karaktertje van jasmijn. Amyris en kasjmierhout  en een snufje leer vormen de basis.

Het sillage van dit parfum is echt heerlijk.

Wat een fijne, eigentijdse, fashionable geur is dit. Een oriëntaals bloemenparfum gecreëerd door Emilie Copperman. In een prachtige glazen flacon van goud met amberkleurig reukwater.

Tot 9 maart is hij exclusief te koop bij de Bijenkorf  in de winkel en online, en daarna ook in de luxe parfumerie. De Bijenkorf voert ook een speciale retail actie, waarbij je het parfum kan winnen. Via hun facebookpagina.

SHOP dit heerlijke Balmain parfum hier online.

Lees ook