Gamila, Sans Soucis, O.P.I, L’Occitane, Champneys, Make Up Studio

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

Beautyproducten op basis van olie zijn niet alleen bedoeld voor de zeer droge huid. Ook een vet en gecombineerd huidje kan er een flinke oppepper van krijgen. En voor je nagelriemen doet het ook wonderen.

Hier komen een aantal favorieten. Shop ze!

1. Gamila Secret Face Oil voor dag én nacht, voor alle huidtypen, met het exclusieve kruidenelixir van Gamila. Shop!
2. O.P.I Avoplex Replenishing Oil rekent af met droge nagelriemen.
3. Boots Champneys Cutitcle Softner Nail Oil is een fijne betaalbare dag- en nachtverzorging in één voor droge nagelriemen. Shop!
4. Make Up Studio Soft & Silky Body Oil, heerlijke bodycare voor een zijdezacht velletje. Shop!
5. Sans Soucis Pomegranate Conditioning Body Oil herstelt, verstevigt en beschermt tegen vrije radicalen. De eco-gecertificeerde natuurlijn van dit Duitse merk. Shop hier andere producten uit deze lijn!
6. L’ Occitane Almond Supple Oil Skin met omega 6, glisdodde olie en omega 3 die je huid herstellen. Dit Franse natuurlijke merk staat altijd garant voor fijne natuurlijke geuren en zachte skincare. Shop!

 

Lees ook