Met o.a panthenol, kasjmier en keratine voor sterke, soepele en volumineuze wimpers…

01:18 - 00:46
luistertijd 01:18 - leestijd 00:46

De nieuwste Shock mascara van Collistar is op basis van het zogenaamde Lash Curl Complex die natuurlijke wassen en filmvormende harsen bevat. Het Lash Curl gebogen borsteltje heeft golvende haartjes die zowel stug als soepel zijn zodat mascara gemakkelijk aan te brengen is.

Wat je dan volgens Collistar krijgt? “Je oogopslag wordt met factor honderd versterkt. Wimpers hebben een maximale lengte en hebben meer volume,” lezen we in het meegeleverde persbericht. Een mooie finishing touch dus voor je feestoutfit. Daarnaast versterken en beschermen panthenol, kasjmier, keratine en Keratrix je wimpers.

Belangrijkste ingrediënten

Panthenol versterkt de haarvezels en voorkomt dat wimpers kwetsbaar worden, keratine maakte de wimpers soepel en beschermt ze tegen chemische en mechanische invloeden. Keratrix (dit bestaat uit gehydroliseerde proteinen uit johannesbrood zaden en aminozuren die zich hechten aan de haarvezels) zorgt weer voor extra volume.

Verdere claims:

De Shock mascara van Collistar is verkrijgbaar in drie tinten: Deep Black, Naturel Brown en Trendy Blue.

SHOP! Collistar mascara hier online.

Lees ook