Toppunt van luxe?

00:54 - 00:32
luistertijd 00:54 - leestijd 00:32

Chanel no.5 hoeven we niet alleen maar te gebruiken als parfum. Nee, je kunt er ook heerlijk in badderen en je lichaam ermee insmeren. Chanel komt voor deze winter met The Foaming Bath voor in bad, The Cleansing Cream voor onder de douche (beide 200ml) en The Bath Soap voor bad en douche (15gr).

Voor urenlang badplezier als we Chanel mogen geloven. En zeg nou zelf: zo’n Chanelletje staat toch veel leuker in de badkamer dan zo’n ordinaire voordeelfles?! Ja, wij weten wel wat we willen voor onder de kerstboom.

Voor na het badderen komt Chanel ook met The Body Lotion (200ml) en The Deodorant Spray (100ml) waarna je ook je haren kunt verzorgen met The Hair Mist. We gokken dat je badkamer nog nooit zo lekker heeft geroken…

 

SHOP! deze prachtige producten hier online.

 

Lees ook