Clinique, Philips Soupmaker, Essie...

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

 

Clinique Chubby sticks in de Holiday uitvoering

Bijna niets maakt mij zo hebberig en vrolijk als de Chubby Sticks van clinique. De gelijkenis met kleurpotloden maakt het kind in je wakker, zodat je alle kleuren wilt uitproberen. En dan die tijdschrift advertenties waarbij alle kleuren als potloden in een doosje gepresenteerd worden, zijn onweerstaanbaar. Nu is er de Holiday uitvoering met drie veelkleurige lip chubbies. Adorable, toch?

Bestel hier jouw favoriete Clinique Chubby Sticks online.

 

Philips Soupmaker

Dit is echt dé uitvinding van de eeuw, een hete soep- en koude smoothie maker in één apparaat. Je wordt er vanzelf heel erg creatief van; je kunt er immers echt alles in gooien wat je maar lekker lijkt. In twintig minuten heb je een romige hete soep of in drie min een liter frisse smoothie. Goddelijk en supergezond ! Eindelijk soep zonder toevoegingen, smaakversterkers en andere troep en smoothies propvol groente, fruit en noten geheel naar eigen smaak – alle ingrediënten bijeen voor een stralende huid.

Bestel dit fantastische apparaat hier direct online met speciale korting.

 

Essie nagellak

Essie is echt failproof qua kleuren en kwaliteit. Bovendien zit het in een erg mooi flesje met de bekende witte dop en dat is weer eens wat anders dan zwart, iets wat je bijna altijd ziet. Essie is beroemd geworden met naturel roze tinten als de tint Ballet Slippers die nu ook in allerlei glittervariaties, nagelstickers of magnetische lak verkrijgbaar is. Bij deze laatste krijg je grafische patronen op je nagels. Essie is altijd vernieuwend, langhoudend en goed dekkend. En elk seizoen komen er weer nieuwe collecties bij voor de verzamelaars onder ons.

Bestel deze lakjes hier direct online in vele kleuren.

Lees ook