Effectief tegen rimpels, acne en geeft strakkere contouren

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

PascaudWave maakt het mogelijk om op medisch niveau te werken!Pascaud Beauty Innovations heeft recentelijk een nieuwe behandelmethode, waarbij gebruikt wordt gemaakt van Radio Frequentie technologie. Hiermee is het mogelijk om in het cosmetisch-medische bereik te werken.

Welke techniek wordt er gebruikt?

Nieuwe behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequency of RF. In vergelijking met medische lichtstralen (zoals ablatieve lasers of IPL)  die aan het oppervlak van de huid werken, hebben radiofrequentiestralen een dieper bereik. De ontwikkeling van de RF betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping.

Hoe werkt het?

Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen, nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang. Dit proces is klinisch bewezen en wordt in gang gezet doordat er Heat Shock proteins vrijkomen (HSP 60 en 70) die uiteindelijk na diverse omzettingen de FGF1 (Fibroblast Growth Factor) en type 1 collageen vormen.

Wat zijn de resultaten?

PascaudWave maakt het mogelijk om op medisch niveau te werken! PascaudWave maakt het mogelijk om op medisch niveau te werken!

Na een case study bij verschillende modellen zijn wij trots op bovenstaande resultaten.

Hoe lang duurt de behandeling?

Het prettige van deze behandeltechniek is dat er zowel een volledig gelaat behandeld kan worden als een deel van het gelaat, bijv de oogcontouren. Een volledige behandeling duurt ongeveer 40 min, een deel behandeling ongeveer 20 min. Lichaamsbehandelingen met de PascaudWave duren 40 min.

Dit zijn de Pascaud instituten die al werken met de PascaudWave.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Meer weten over Pascaud?

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook