Penhaligon’s, Rituals, Estee Lauder, Petipo, Philosophy, Collistar, Vaselin, Viktor & Rolf

07:37 - 04:34
luistertijd 07:37 - leestijd 04:34

Jolanda:

“Mijn nieuwste maandfavoriet is Philosophy Purity Made Simple One Step Cleanser. De toilettas voor mijn bereikbaarheidsdienst en weekendje weg zit propvol met miniverpakkingen die ik keer op keer gebruik. Zo heb ik ook mijn favoriete cosmetica op mijn werk. Nu is dit kleine flesje van Philosophy in mijn toilettas beland, al kan ik me niet herinneren hoe.. Wat ik prettig vind aan deze cleanser is dat het goed reinigt en dat mijn huid erna schoon aanvoelt. Het schuimt mild, verdeelt lekker over de huid en spoelt goed af. De geur is ook mild en zeperig. Een klein beetje van deze cleanser is echt genoeg voor gezicht, hals en decolleté. De verpakking is erg functioneel met een sterke en goed afsluitbare klapdop. Dit flesje gaat voor hergebruik, ik ben allergisch voor lekkende verpakkingen.”

SHOP! hier de heerlijkste betaalbare gezichtsreinigers online!

 

Tessa:

“Mijn favoriet is de Rituals Hammam Hot Scrub. Ik ben dol op hammam dus ik heb mijn eigen hammam in huis gehaald om er lekker vaak van te kunnen genieten. Als ik de pot van Rituals open, komt mij een heerlijke geur tegemoet van eucalyptus. Een frisse geur die mij opwekt. De scrub is op basis van zeezout. Je brengt het met ronddraaiende bewegingen aan op een vochtige huid. Door de verwarmende gember die erin zit, voelt mijn huid na het afspoelen zacht en warm aan. Normaal gesproken moet ik nog een bodylotion op mijn huid aanbrengen als ik mijn huid gescrubd heb maar nu hoeft dat helemaal niet.”

SHOP dit heerlijke product nu online!

 

Yvonne:

“Mijn maandfavoriet is Petipo de Patapo, een lichaamsscrub uit Frankrijk op basis van mais. Met de inhoud van de pot (600 ml) doe je gemiddeld een half jaar mee. Ik gebruik hem eens per week en de scrub is zowel voor het gezicht als voor het lichaam te gebruiken. Het is een droge dikke substantie: je neemt een beetje met een spatel uit de pot op je hand en mengt het met een beetje water. Hier scrub je mee en het resultaat is een heerlijke zachte huid. Aan de geur moest ik even wennen; hij heeft de geur van de katoenplant, een bloemige geur. Je kunt het met niets vergelijken. Ingrediënten zijn: verbrijzelde maiskolf (het middelste rode van de kolf), water, coamidopropyl, suikerextract, calendula plantenextract, kamille plantenextract, rozen extract, polysorbaat 80, kaliumsorbaat, natrium extract, katoengeur van de plant. Handig om te weten: momenteel is hij alleen verkrijgbaar op bij BOQZ in Eindhoven van 18 november tot februari 2014.”

SHOP! hier de heerlijkste betaalbare scrubs online!

 

Ronald:

“Mijn favoriet van deze maand is de Eau de Toilette Sartorial van Penhaligon’s. Het maakt niet uit of het hoogzomer of hartje winter is: ik wil deze geur dag en nacht op! Zowel op mijn werk als ’s avonds. Penhaligon’s is een oud parfumhuis uit Londen. Het schijnt dat Prins Charles ook fan is, net als ik. Ik vind de geur klassiek en fris. Het heeft iets weg van schoon beddengoed en ruikt gewoon heerlijk. Leuk om te weten: Penhaligon’s heeft hele leuke cadeaus voor hem en haar, dus ideaal voor de aankomende feestmaand.”

SHOP! Hier de mooiste mannenparfums online!

 

Rona:

“De Collistar Talasso-scrubs zijn mijn ontdekking van de maand. Exfoliërend door de verschillende zee- en mineraalzouten. Revitaliserend en verkwikkend door de zouten gecombineerd met de essentiële oliën van sinaasappel, munt en rozemarijn. Verzachtend en verzorgend door plantaardige olie van avocado, macadamia, mandel, kuiki en soja.

Man man, die geur! De Talasso Scrub Anti Acqua is Talasso en aromatherapie in één met o.a. zeezout, rietsuiker, kruiden en essentiële oliën in combinatie met vochtafvoerende en lipolytische phytoextracten voor een afslankende en vochtafvoerende werking. De kruidige geur is een feestje.

Grappig detail: in onze villa op Cyprus sjouwde een kudde mieren ijverig gemorste rietsuikerkorreltjes van de badkamer naar buiten. Beide scrubs zorgen voor zo’n gladde en gehydrateerde huid dat bodylotion overbodig is. En voor dit effect heb je niet eens veel scrub nodig. De nieuwste telg is de Talasso Scrub Anti-Age met Siciliaanse citrusvruchten, alfa hydroxizuren, flavonoïden en vitamine C, L22® Complex (helpt de hydrolipidelaag te herstellen). Deze heb ik nog niet in het bestand maar hij staat heel hoog op de wishlist!”

SHOP! Hier jouw favoriete Collistar producten online!

 

Marte:

“Mijn favoriet van de maand is Vaseline Spray & Go. Ik heb de Essential Moisture variant gekocht. Deze bevat haver extracten wat altijd goed is voor een droge/geïrriteerde huid. Zoals je het op de reclame ziet, werkt het ook echt! Lekker snel sprayen, even verdelen over je huid en het is zo ingetrokken en kun je je kleding weer aan. In het weekend tijdens uitgebreidere sessies smeer ik nog lekker met arganolie, maar door de weeks waar alles snel moet, is dit een geweldig product. Het ruikt erg lekker, trekt snel in en de lotion hydrateert m’n huid goed. In sprayvorm is dit voor mij een een echte uitvinding.”

SHOP! Hier jouw Vaseline producten online!

 

Anja:

“Lang hoefde ik niet na te denken over mijn favoriet van de maand. Met kop en schouders steekt  Estée Lauder Day Wear Multi-Protection Anti-Oxydant Sheer Tint release Moisturizer SPF15 er bovenuit. Een mond vol voor een ontzettend fijn product. Normaliter gebruik ik geen bruiningsproducten op mijn gezicht. Ik heb BB-creams, foundations en bronzers geprobeerd maar dat bleek niks voor mij dus loop ik liever met een blote billen gezicht.

Bij de workshop van Estée Lauder met het BeautyJournaal testteam maakte ik kennis met bovengenoemde crème. Ik gebruik deze níet als moisturizer, daar is deze voor mij niet voedend genoeg voor, maar puur als ‘foundation’ over mijn eigen dagcrème. De crème is lichtgrijs/lila van kleur en bevat microbolletjes met pigment die bij het aanbrengen op je gezicht openbarsten en zich vervolgens aanpassen aan je huidskleur. Gevolg is een gezonde en jeugdige glans zonder er opgemaakt uit te zien. En dat deze creme ook nog eens anti-oxydanten en SPF15 bevat, maakt het extra aantrekkelijk! Voor mij geen blote billen gezicht meer.”

SHOP! Dit geweldige product hier direct online!

 

Berna:

“Voor het eerst in jaren ben ik mijn Guerlain Insolence echt ontrouw; ik ben als een blok gevallen op een mooie geur van de modeontwerpers Viktor&Rolf.

De geur is al in 2004 op de markt gekomen. Ik loop dus echt achter. Deze vrouwelijke geur is een ware explosie van bloemen, een echte Flowerbomb!

Ingrediënten als fresia, bergamot, groene noten, patchouli, jasmijn, oranjebloesem,  roos en orchidee maken deze geur onweerstaanbaar en magisch. U krijgt het gevoel rond te struinen in een verborgen tuin, ver weg van het echte leven. Zo omschrijft Douglas deze geur, onze Maxim zou het misschien nog beter kunnen, ik kan alleen maar zeggen…heerlijk! De Shower gel en bodylotion komen op mijn verlanglijstje te staan!”

SHOP! Deze heerlijke geur hier direct online!

Lees ook