De allereerste volledig automatisch krultang als je tenminste echt handig bent...

02:17 - 01:22
luistertijd 02:17 - leestijd 01:22

Een schitterende bos krullen in een mum van tijd? Dat belooft Babyliss met het nieuwste paradepaardje, de Curl Secret. Volgens het merk de allereerste volautomatische krultang. Ideaal voor de luizakken onder ons. Het enige wat je hoeft te doen, is een lok haar in de krultang plaatsen. De rest doet hij vanzelf.

Binnen 8, 10 of 12 seconden (je kunt de tijd zelf instellen) komt je lok er prachtig krullend uit. Hoe handig is dit – als het echt werkt!

Hoe het werkt?

Tijdens het gebruik wordt de haarlok door de zogenaamde Auto Curl technologie automatisch opgenomen in de keramische binnenzijde van de krultang. Deze binnenzijde zorgt ervoor dat de lok een constante en gelijkmatige warmteverdeling krijgt.

Kies de juiste temperatuur

Handig om te weten: de Curl Secret kun je instellen op twee temperaturen: 21 of 23 graden. Voor het gebruik stel je ook het aantal seconden in afhankelijk van het gewenste resultaat. Babyliss belooft een natuurlijke krul doordat de tang de draairichting automatisch afwisselt van links en rechts. De tang geeft tot slot pieptonen aan zodat je precies weet wanneer je van lok moet wisselen.

Hoe te gebruiken?

Pak een lok en plaats hem in de Curl Secret. Sluit de krultang zodat je haarlok automatisch wordt opgenomen door de krultang. Houd vervolgens acht tot twaalf minuten de tang vast en wacht totdat het geluidssignaal vier snelle pieptoontjes geeft. Voila! Je allereerste gekrulde lok in een handomdraai. Tenminste – als hij er ook echt uitrolt haha…

De claims:

De Curl Secret van Babyliss is nu te koop. SHOP hem hier direct online!

Bekijk hier een filmpje van BeautyLab die het apparaat uitprobeert. Als we dit zo zien, heeft Babyliss geloven wij nog wat uit te leggen, haha. We gaan hem zelf binnenkort ook testen:

 

 

 

SHOP! hier de mooiste haarverzorgingsproducten voor krullend haar.

Tip: bekijk meer haartrends in het BeautyJournaal trendmagazine Inspire 4.

Lees ook