En de ultieme mix is de trend!

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

Gaan we dit najaar voor een matte of glanzende teint? Op de catwalk van Chanel zagen we matte tinten, op die van Dior juist glanzende. Kun je echt niet kiezen, combineer dan beide looks met elkaar voor het beste van beide werelden..

Mat

Kies je voor een matte teint, dan raden we je de Guerlain les Voilettes Long-Lasting Mattifying Veil aan, een lichtgewicht poeder voor een vlekkeloze teint. BeautyJournaal’s testpanellid Harriet is juist fan de Stay-Matte Oil Free foundation van Clinique. Wil je iets meer budget, kies dan voor de Rimmel Stay Matte foundation die urenlang mat blijft of ga voor de Feather Finish Matte Foundation van BE Creative.

Glans

Ben je wel gecharmeerd van een gezonde glans op je huid en wil je niet teveel uitgeven dan is er de Max Factor Miracle Touch, een lichtgewicht crème voor een mooie glans. De Mineralize Moisture foundation van M.A.C belooft een prachtige satijnen finish, verzorgt de huid en is tevens UV-werend. Iets duurder zijn de Perfect and Sheer foundation van Givenchy (transparant maar toch dekkend) en de Kanebo Sensai Lift Up Base Primer die kleurverschillen opheft en mooi matteert. Deze laatste is ideaal om mat met glanzend te combineren. Goed nieuws: je kunt er eentje winnen!

Wil jij kans maken op de Kanebos Sensai Lift Up Base Primer, scroll dan in het BeautyJournaal Inspire 4 trendmagazine naar pagina 12. Good luck!

Fijn om te weten: in ons trendmagazine kun je met een druk op de knop producten direct bestellen.

Lees ook