Site met info over veilig werken in de kappersbranche

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39

De Nederlandse Vereniging van Cosmetica (NCV) lanceerde afgelopen maand de website Kapperscosmetica.nl waar je als kapper terecht kunt voor al je informatie over de producten waarmee je werkt.

Veilig werken

Als kapper werk je dagelijks met cosmeticaproducten die in aanraking komen met je huid of luchtwegen. Belangrijk is dan ook dat je weet waarmee je werkt en wat voor gevolgen dat kan hebben voor je gezondheid.

Op Kapperscosmetica.nl lees je o.a maatregelen die je moet nemen om veilig te werken. Voor vragen als ‘wat is een gevoeligheidstest’,  ‘moet ik bij de behandeling rekening houden met zwangerschap’,  ‘Wanneer moet ik handschoenen dragen’ en ‘hoe lang zijn mijn producten na openen houdbaar’ kun je op de site terecht.

Aanvulling

Kapperscosmetica.nl is een aanvulling op de site Isditproductveilig.nl die speciaal voor schoonheidsspecialisten is opgericht. De kapperspagina werd bijzonder goed bezocht. Reden genoeg voor de NCV om de pagina te updaten en een eigen url aan te maken. Een goede zet voor in kappersland!

Lees ook