Een ingedraaide staart? Eitje!

00:57 - 00:34
luistertijd 00:57 - leestijd 00:34

De paardenstaart is weer helemaal hot. Op de catwalk van Mary Katrantzou zagen we ‘m alweer veelvuldig voorbij komen: de lange gladde paardenstaart (extra leuk: de staart werd hier gecombineerd met een strakke pony!). Alexander Wang koos voor een gekleurde paardenstaart, Missoni juist voor een hevig getoupeerde variant.

Welke staart het meest opviel? Bij Ports 1961 en Alexander McQueen kwamen ingedraaide paardenstaarten voorbij op de catwalk. Lastig om dit zelf te maken? Welnee! In vier stappen kun je bij jezelf je eigen paardenstaart 2.0 maken. Succes gegarandeerd. Eugene Souleiman legt het uit.

Benieuwd naar het vierstappenplan? Scroll dan in BeautyJournaal’s Inspire 4 trendmagazine naar pagina 28-29. En doe meteen mee met de winactie voor een complete set Wella haarverzorgingsproducten.

 

Zin in mooie haircare producten die je ook bij de kapper koopt? Leco heeft ze nu in zijn prachtige Leco-store online! Ga hier direct lekker shoppen….

Lees ook