Bessenrode en felroze is dé trend voor dit najaar..

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

Ook dit najaar stralen de lippen volop met diep paars, kersenrood, fuchsia- en fluo roze. Bij Diane von Furstenberg bijvoorbeeld spatten de knalroze lippen van de catwalk. Deze herfst en winter gaan we voor zwoele en mysterieuze lippen die onweerstaanbaar zijn of ga juist voor het mierzoete hot pink. Laat de rest van het gezicht neutraal zodat je lippen er extra uitspringen.

Tips!
Stift je lippen bijvoorbeeld met de M.A.C Sweet Succulence (diep paars, zie beeld hierboven), de Clarins Rouge Prodige in de tint Dark Cherry (voor echte kersenlipjes) of ga juist voor de neonkleurige Rouge Dior in de kleur Deauville 671 (zie het eerste beeld).  Lippen om te zoenen!

We hebben nog veel meer favorites en must-haves voor je op een rij gezet. Benieuwd? Scroll dan in het BeautyJournaal Inspire 4 trendmagazine naar pagina 22-27 en laat je inspireren. Fijn om te weten: zie je iets van je gading, dan kun je dit direct bestellen. Klik ook op de hyperlinks in deze tekst om direct te shoppen!

Lees ook