Ecologische haircare voor gekleurd haar

02:43 - 01:37
luistertijd 02:43 - leestijd 01:37

Pureology is een professioneel haarverzorgingsmerk dat speciaal bedoeld is voor alle typen gekleurd haar.

Zonder sulfaten, 100% vegan, gerecyclede materialen

Kapper Vincent Langedijk: ‘ Respect voor je haarkleur en voor de natuur’

Vincent Langedijk, Creative Director van Rob Peetoom Hair + Make-up Amsterdam en Pureology spokes person vertelt: ‘Pureology is bestemd voor iedereen met gekleurd haar en voor mensen die bewust omgaan met de wereld waarin wij leven. Het is een expliciete keus waarin 3 belangen worden behartigd; Color Care, specifieke Hair Care en ecologisch verantwoord. Pureology is daarmee echt een product van nu.’

Voor ecologisch bewuste vrouwen

Daarnaast geeft Pureology schoonheid van binnen en van buiten. Pureology sluit aan op de lifestyle van de bewuste en actieve vrouw die geeft om zichzelf en haar omgeving. ‘ En dat is een grote groep van de vrouwen die in mijn salon komt,’ aldus Langedijk.

Favoriet: leave-in treatments

‘Zelf werk ik het liefst met de leave in ‘treatments’. Die gebruik ik als stylingproduct; deze maken het haar naar wens zachter, voller of glanzender en bieden verzorging terwijl ze toch heel licht zijn.’

Volgens de kapper zijn alle producten respectvol voor de kleur en de conditie van je haar. ‘Neem bijvoorbeeld Pure Volume. Het geeft het haar volume zonder plakkerig te worden, het blijft goed doorkambaar.’

Duurzaam én werkzaam

Pureology staat voor duidelijke waarden ten aanzien van productsamenstelling en verantwoordelijkheid voor de omgeving, zonder af te doen aan performance.

‘ Gezond haar, goede coupe en een stralende kleur; dat is voor mij pure schoonheid. Om dit te bereiken én te behouden is Pureology een essentieel onderdeel van je haarverzorging,’  besluit Vincent Langedijk. Meer informatie over Pureology lees je ook op de website.

 

 ************************************************************************************************

WIN een fantastisch pakket haarverzorgingsproducten van Pureology ter waarde van 80 euro!

Klik op de foto om verder te gaan….

 

 

 

(dit artikel wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie)

 

Producten van Pureology shop je hier ook lekker comfortabel online!

Lees ook