Compact concealer met extreem hoge dekking..

00:55 - 00:33
luistertijd 00:55 - leestijd 00:33

Estée Lauder introduceert de Double Wear Stay-in-Place Cover Concealer met SPF35 die niet alleen camoufleert maar ook belooft rimpels en fijne lijntjes te verdoezelen. De 2-in-1 formule – want een concealer en poeder in één – is lichtgewicht van textuur en heeft een poederige finish.

Multifunctioneel

De concealer bevat de zogenaamde Triple Polymeer Formule die claimt zweet-, vocht- en waterbestendig is en comfortabel op de huid voelt. Daarnaast bevat de Double Wear Stay-in-Place Cover Concealer ook vitamines en anti-oxidanten die de huid hydrateren.

De claims:

De Double Wear Stay-in-Place Cover Concealer met SPF35 is vanaf 23 september verkrijgbaar in drie tinten; Light, Light Medium en Medium.

Lees ook