Met okrazaden en bladeren van de baobab…

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

De okrazaden van de okraplant stonden eerder bekend om de culinaire veelzijdigheid. Maar wat blijkt nou? De vrucht is ook ideaal te gebruiken om een droge, pluizige bos met haren weer zacht en glad te maken. Twee vliegen in één klap! Yves Rocher komt dan ook met een plantaardige haarverzorgingslijn Gladmaken & Krullen speciaal voor pluizend en krullend haar. De lijn is opgesplitst in een shampoo, conditioner en anti-frizz spray voor pluizend haar en een shampoo, conditioner en haarspray voor krullend haar.

Baobab

Naast okrazaden om pluizig haar tegen te gaan, zorgen de bladeren van de Afrikaanse baobab, ook wel ‘de boom des levens’ genoemd, voor veerkrachtige krullen. De stam van deze boom kan tot wel 100m3 aan water opslaan. Het extract uit de bladeren helpt een pluizige krullenbos langdurig in model te houden.

De lijn bestaat uit de volgende producten:

Bestel je producten hier online in de shop van Yves Rocher.

Lees ook