Groot succes met rozenbottel in een klein flesje...

05:01 - 03:00
luistertijd 05:01 - leestijd 03:00

Een val, een operatie, acne: er blijven door de jaren heen tekenen van de tijd op je huid achter. Make-up, bedekkende kleding of accepteren dat het niet anders is? Dat hoeft niet. Prachtige Latina’s grijpen al generaties lang terug op natuur en traditie bij het herstellen van hun huid.

Krachtige bloem

Ze vertrouwen op een wilde roos die hoog in de Chileense Andes groeit. Deze Rosa Mosqueta is een krachtige bloem barstensvol essentiële vetzuren en retinolzuur, biologische bouwstenen die de huid herstellen en verjongen. Rio Rosa Mosqueta, pure olie uit de rozenbottels, is zelfs zo krachtig dat het littekens kan laten vervagen. Ze nemen geleidelijk de kleur en structuur aan van de omliggende huid, totdat ze nagenoeg onzichtbaar zijn. Verder heeft Rio Rosa Mosqueta effect op rimpels, pigmentvlekken en striae die duidelijk minder zichtbaar worden. Klinisch onderzoek in diverse landen bevestigt door de jaren heen steeds weer de werking van deze natuurlijke wonderolie. Een groot succes in een klein flesje.

Hoge concentraties retinol en vetzuren

De Rosa aff. Rubiginosa, in de volksmond beter bekend als Rosa Mosqueta, groeit hoog in de bergen van de Andes. In dit pure en soms strenge klimaat, groeit deze ultrasterke plant op tot een prachtig bloeiende roos. Door de schone en ongerepte omgeving bevat de Rosa Mosqueta uiterst hoge concentraties essentiële vetzuren en retinol – beide belangrijk voor het herstellen en verjongen van de huid. De pure olie uit de zaden van de rozenbottels vormt Rio Rosa Mosqueta, het schoonheidsgeheim van Zuid-Amerika. Alle Rio Rosa Mosqueta producten zijn puur natuur, zonder synethetisch parfum, parabenen, paraffine en andere mineralen stoffen.

Ontstekingsremmend

De zoektocht naar een zo mooi mogelijk uiterlijk is van alle tijden, maar hoe we daar in de praktijk mee omgaan, is zo veranderlijk als het weer. Niet alleen op het gebied van voedsel neemt de vraag naar biologisch toe, ook wat onze huid betreft willen we liever natuurlijk dan synthetisch. Rio Rosa Mosqueta olie wordt gewonnen uit de rozenbottels van de Rosa Mosqueta en is 100% natuurlijk. De olie is van nature rijk aan essentiële vetzuren als linolzuur en alfa linoleenzuur die ontstekings-remmend werken en de bouwstenen vormen voor een gezonde en mooie huid. Ons lichaam heeft gamma linoleenzuur nodig om nieuwe huidcellen te produceren. Deze zijn nodig om littekenweefsel te genezen en om een gladde, fluweelzachte huid te krijgen. Verder bevat Rio Rosa Mosqueta olie hoge concentraties retinolzuur, de natuurlijke vorm van vitamine A, die het verouderingsproces vertraagt. Puur natuur voor een prachtige toekomst.

Wonderolie

De werking van Rio Rosa Mosqueta olie is wereldwijd onderzocht door wetenschappers die de werking keer op keer in klinische testen hebben bevestigd. Het helende effect van de olie op littekens en rimpels is in 90% van de toepassingen al na een aantal weken te zien – na zes maanden zijn littekens ontstaan door een operatie of laserbehandeling zo goed als verdwenen. Bij littekens ontstaan door acne zijn de resultaten zelfs nog beter. Verder vervagen kleine rimpels, ontkleuren pigmentvlekken en worden striae minder zichtbaar. De 100% zuivere Rio Rosa Mosqueta olie is het natuurlijke alternatief, een wonderolie voor een verzorgde, zuivere en egale huid zonder tekenen van de tijd.

Bron van de jeugd

Rio Rosa Mosqueta olie is de krachtige bron van de jeugd. Behalve de pure olie om direct op de huid te gebruiken, zijn er ook Rio Rosa Mosqueta capsules. Deze werken van binnenuit aan het herstellen en verfrissen van de huid. Tenslotte is er de Rio Rosa Mosqueta dag- en nachtcrème voor de dagelijkse huidverzorging. Deze biologische formule bevat Rosa Mosqueta olie samen met Bulgaarse roos extract en andere weldadige ingrediënten voor de huid zoals Macadamia olie, Aloë vera, Calendula en Heermoes.

Rio Rosa Mosqueta dag- & nachtcrème is vrij van parabenen, paraffine of andere synthetische ingrediënten. De producten zijn los van elkaar of in combinatie te gebruiken. Door de zeer hoge concentratie zijn een paar druppels olie voldoende om beschadigde huid aan te pakken. Met draaiende bewegingen zachtjes inmasseren op bijvoorbeeld kraaienpootjes, een paar minuten in laten trekken en indien gewenst daarna de Rio Rosa Mosqueta crème aanbrengen voor een nog diepere werking.

Het assortiment bestaat uit Rio Rosa Mosqueta olie (20ml voor €16,95 en 50ml voor €29,95), Rio Rosa Mosqueta capsules (90 capsules voor €16,95) en Rio Rosa Mosqueta dag- en nachtcrème (50ml voor €14,95).

Zie voor meer informatie en online aankopen de website van Rio Rosa.

WIN! Zo’n heerlijke hoeveelheid natuurlijke anti-aging olie in een flesje. BeautyJournaal mag heel veel flesjes weggeven. Ga hier naar de actiepagina.

(dit artikel wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden).

Lees ook