Kalmerend en anti-allergisch + BDIH keurmerk

04:09 - 02:29
luistertijd 04:09 - leestijd 02:29

Puravita is natuurzuivere huidverzorging ontwikkeld door huidspecialisten van ZARQA, een gerenommeerd Nederlands huidverzorgingsmerk gespecialiseerd in producten voor een gevoelige huid.

Kalmerend en verzorgend

De Puravita producten zijn 100% natuurlijk en zo puur dat alle kunstmatige stoffen die ook maar enigszins kunnen prikkelen, zijn weggelaten. Er is gekozen voor kalmerende oliën en plantextracten in combinatie met natuurlijke werkstoffen die de huid in balans brengen en de zintuigen stimuleren. De puur plantaardige grondstoffen worden over de hele wereld veelal biologisch geteeld en zijn niet op dieren getest.

Eco vriendelijke lifestyle

Puravita is 100% natuurlijke lichaamsverzorging en past prima bij een eco-vriendelijke lifestyle. Bovendien ruiken de producten lekker en plakken deze niet in tegenstelling tot sommige andere eco-beautyproducten. De afgelopen tien jaar, waarvan met name de laatste vijf jaar, is een eco-vriendelijke lifestyle ook in Nederland sterk in opkomst. Vrouwen juichen het gebruik van natuurlijke ingrediënten in huidverzorgingsproducten en cosmetica steeds meer toe, maar toch is er nog onwetendheid over wat een product als natuurlijk classificeert. Puravita houdt het daarom simpel; met deze producten weet je exact wat je smeert, besteed je nooit te veel geld en spaar je de planeet.

Betaalbare eco luxe

Uit de jaarlijkse Eco Beauty Enqûete van Puravita onder 700 Nederlandse vrouwen blijkt dat bijna de helft van de vrouwen (47,7%) maximaal vijf jaar natuurlijke verzorging gebruikt en ruim een kwart (26,6 %) gebruikt al vijf tot tien jaar natuurlijke verzorging. Anno 2013 vindt 40% van de vrouwen een gezonde leefstijl (d.w.z. biologische voeding, voldoende beweging en natuurlijke lichaamsverzorging) zeer belangrijk. De gemiddelde waardering die hiervoor wordt gegeven is een 8,6. Vrouwen geven aan dat ze ‘natuurlijk’ doorgaans associëren met ‘duur’ en de meeste verzorgingsproducten aan de dure kant vinden. Puravita is daarentegen niet alleen kwalitatief hoogstaand maar ook betaalbaar en speelt hiermee in op de actuele behoeften van vrouwen.

BDIH gecertificeerd

Uit onderzoek blijkt dat kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor de meeste consumenten de belangrijkste criteria zijn om natuurlijke cosmetica te beoordelen. Certificering is een handig hulpmiddel om de consument hierbij te helpen. BDIH is een van de certificaten waaraan een betrouwbaar product kan worden herkend. Dit certificaat staat voor gecontroleerde cosmetica die uitsluitend natuurlijke grondstoffen bevat.

De Vitalizing Shampoo zorgt voor een goed functionerende hoofdhuid en gezonde haarwortels. Het resultaat; sterke, glanzende haren. De frisse grapefruit en sinaasappel extracten in deze natuurzuivere shampoo stimuleren de doorbloeding, de Lecithine reinigt mild en verzorgt de tere hoofdhuid optimaal. Zeer geschikt voor mensen die niet tegen zeep kunnen en voor mensen met een allergie voor Cocomidopropylbetaine. Consumentenadviesprijs is €8,08 voor 200ml.

Puravita facecare bestaat verder uit een reinigingslotion en -milk en drie typen gezichtscrèmes;

  1. De Hydro Flower facecream is uitermate geschikt voor de normale of vochtarme huid. De extracten van Zonnebloem, Jojoba en Macadamia olie, Lelie, Sinaasappelbloesem, Acacia, vitamine E Rozenolie, Kamille en Alöe vera maken dat deze crème de huid op milde wijze kalmeert. Consumentenadviesprijs: €13,17 voor 50 ml.
  2. De Sheabutter Nutritive is een volle verzorgende gezichtscrème voor de droge huid met Abrikozen-, Amandel-, Zonnebloemen- en Jojoba olie, Vitamine E, Wige Lelie extract, sinaasappelbloesem- en Rozenolie. Consumentenadviesprijs: €17,23 voor 50 ml.
  3. De Gingko Stimulating facecream voor de rijpere huid beschermt tegen huidveroudering, verzacht rimpels en fijne lijntjes en verbetert de elasticiteit. Met Jojoba, Rozen-, Olijfolie en Druivenpit extracten, Vitamine E, Ginkgo Biloba, Iriswortel en Roos. Consumentenadviesprijs: €13,17 voor 50 ml.
  4. De Puravita handcrème beschermt, hydrateert, verzacht en verbetert de huidelasticiteit dankzij het natuurlijke complex met Zonnebloem-, Jojobaolie, vitamine E, Kamille, Gember en Waterlelie extract. Trekt snel in en voelt niet vet. Het resultaat; zachte en soepele handen. Consumentenadviesprijs: €7,07 voor 50 ml.

Lees hier meer over Puravita en ga direct naar de webshop.

WIN een heerlijk pakket PuraVita producten ter waarde van ruim € 57,-! Ga hier naar de actie-pagina.

(Dit artikel word je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.)

Lees ook