Test samen met ons deze nieuwe lijn!

01:37 - 00:58
luistertijd 01:37 - leestijd 00:58

Speciaal voor de droge tot zeer droge en rode huid met jeuk, zoals bij atopisch eczeem, lanceert Eucerin haar nieuwe productlijn AtoControl. Hiermee komt Eucerin als eerste in de dermatologische cosmeticabranche met een aanvullende verzorgingslijn voor de gehele cyclus van een droge rode huid met jeuk, zoals bij atopisch eczeem.

Met deze productlijn biedt Eucerin producten voor zowel de onderhoudsfase als voor de zogenoemde flare ups (opvlamming), ook wel de acute fase.

Door het gebruik van ingrediënten als Omega 6-vetzuren uit Teunisboem- en Druivenpitolie en Licochalcone helpen de producten de beschadigde huidbarrière te herstellen, de huid langdurig te hydrateren en te kalmeren, en roodheid te verminderen.

De lijn bestaat uit de AtoControl Face Care Cream, Bath&Shower Oil, Body Care Lotion en de Acute Care Cream. De laatstgenoemde is uniek door het kalmerend complex met onder andere Menthoxypropanediol dat acute jeuk verlicht en verkoelend werkt.

Geef je op voor de grote consumententest!

Herken jij de bovenstaande symptomen omdat je het zelf ook hebt, of wellicht je kind, een familielid of vriend(in)? Doe dan mee met onze grote test! We vragen je om minimaal een maand de producten te gebruiken. Wij begeleiden je bij het schrijven je review.

Zo doe je mee…..

Stuur ons je verhaal, je adresgegevens (incl. telefoonnummer) en foto’s van je huid naar info@beautyjournaal.nl. Je krijgt van ons persoonlijk bericht of je bent geselecteerd voor deze test. De reviews worden op BeautyJournaal gepubliceerd.

 

Lees ook