Tegen drogen, vermoeid uitziende huid

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

reboost serum_VISRegelmatig heeft je huid iets extra’s nodig, omdat ze veel te verduren krijgt door stress, slechte voeding of door warmte/koude wisseling door bijvoorbeeld het weer. Maar ook wanneer je je huid effectief wilt verbeteren, zijn er specifieke werkstoffen nodig die je huid een oppepper geven en voorzien van de juiste voedingsstoffen. Hiervoor bestaan er naast de reguliere verzorging, serums en ampullen die hiervoor zorgen.

Wat is een serum eigenlijk?

Een serum is een aanvulling op de gezichtsverzorging. Je gebruikt vast wel al een dagcrème en een nachtcrème (en zo niet, dan moet je daar maar snel aan beginnen!). Een serum bevat eigenlijk dezelfde soort werkzame stoffen, maar dan in een veel hogere concentratie. Een ideaal middel dus om je huid een flinke oppepper te geven.
Een serum breng je aan ná het reinigen en vóór de crème. Je kunt het ook gebruiken voordat je een masker aanbrengt wanneer je een extra intensieve werking wenst.

retinol4xWat doet een ampul?

Ook een ampul is een aanvulling op de gezichtsverzorging, meestal nog werkzamer
dan een serum. De inhoud van een ampul wordt altijd in 1x gebruikt. Wanneer er meerdere soorten ampullen worden gebruikt in een specifieke volgorde, zoals bij de Pascaud 24-Ampoules, heb je een hele intensieve huidverbeteringskuur voor thuis. Je zult merken dat je huid een echte boost krijgt door het stimuleren van de celvernieuwing, een peelend en intensief verzorgend effect.

Innovative Serum

De beste omschrijving van dit topserum van Pascaud: geweldig! Dit is vrijwel het meest unieke product van Pascaud; de samenwerking van alle ingrediënten is perfect. Zo bevat het o.a. EUK-134 en Vitamine C. We hebben al eerder een prachtig artikel over dit serum gepubliceerd met alle ins and outs over deze twee ingrediënten. Lees het hier.

De kenmerken en voordelen van dit serum:

Welke serums en ampullen heeft Pascaud?

Leuk feitje: tijdens de hele maand oktober krijg je 10% korting op alle Pascaud serums en ampullen!

Deze producten zijn ook verkrijgbaar bij je Pascaud Specialist!

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook