Win een zalig ontspannend pakket!

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

Bij Cosmania wordt de heerlijke Deep Sleep range verkocht van This Works. Producten die er stuk voor stuk voor zorgen dat jij fijn in slaap kan doezelen. Met een speciale kussenspray, een fijne bodycream en zelfs een heerlijke douchegel.

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

De producten zijn verrijkt met 100% natuurlijke  ontspannende essentiële oliën van lavendel, vetiver en wilde kamille. Franse lavendel combineert therapeutische kwaliteiten om spanning en slapeloosheid te verminderen. Het aroma van Kamille kalmeert, met een bijna sedatief effect, lichaam en geest. Vetiver, de ‘olie van rust’ helpt om stress te verlichten en een gevoel van evenwicht te creëren, terwijl de kalmerende werking zowel mentale als fysieke uitputting bestrijdt.

Win dit geweldige pakket ter waarde van € 62,-! Ga hiervoor naar de actiepagina en beantwoordt daar de vraag. Wie weet kun jij binnenkort ook lekker wegdoezelen met This Works Deep Sleep!

Ga hier naar de actiepagina.

deze actie is afgelopen.

Meld je via deze link aan voor de COSMANIA nieuwsbrief.

 

Lees ook