Boordevol caratenoïden, lycopeen en flavonoïden..

03:25 - 02:03
luistertijd 03:25 - leestijd 02:03

Bronzestim_visklein

Het weer nodigt uit om erop uit te gaan, actief te zijn en veel te bewegen. Goed eten, is ook belangrijk: vers fruit is volop verkrijgbaar, een goede bron van o.a. flavonoïden en carotenoïden.

Rimpelvorming in de huid kan via de binnenkant bestreden worden door veel fruit te eten (vooral rood en blauw fruit) en elke dag versgeperst fruitsap te drinken, de suikerinname te beperken en een zonnebrandcrème met UVA en UVB bescherming te gebruiken.

Of je nu een lichte of gekleurde huid hebt, naarmate je meer carotenoïden binnen krijgt, zul je een mooiere en diepe bruining krijgen. De meeste carotenoïden die we binnenkrijgen, komen uit planten. Die maken ze aan als bescherming tegen zonlicht. Praktisch alle carotenoïden beschermen de huid. Carotenoïden zoals bèta‐caroteen, lycopeen en luteïne zijn bruinachtige kleurstoffen uit groenten en fruit die zich in alle lagen van onze huid nestelen (in de lederhuid, in de opperhuid en in de bovenste hoornlaag). Zij hebben dus een directe invloed op bruiningsproces van de huid. Omdat carotenoïden ook antioxidanten zijn, beschermen ze de huid tegen verbranding door UVB‐stralen.

Bronzestim

De Bronzestim, boordevol caratenoïden, lycopeen en flavonoïden, helpt je huid mooi bruin te worden en te beschermen tegen verbranding en zonneallergie van binnenuit. Het is een aanvulling op de beschermende cosmetica van buitenaf om de huid ook van binnenuit weerbaar te maken.

Wat zit erin?

Spring Feelings Totaal met tekst

Gebruik?

Slik iedere dag (de hele zomer) 1 tot 2 capsules of zolang blootstelling aan uv-straling voortduurt. Bronzestim is te koop voor € 25,40 voor 30 capsules.

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook