Boordevol antioxidanten

04:42 - 02:49
luistertijd 04:42 - leestijd 02:49

Beautea is een internationaal huidverzorgings- en theemerk van Nederlandse bodem. Beautea is een fijn merk voor zowel haar als hem.  Met Beautea creëer je een momentje voor jezelf.

Je kunt kiezen uit zes ‘moods’. Iedere ‘mood’ staat voor een specifiek moment voor jezelf waarbij verzorging, rust en het drinken van thee, samenkomen. Beautea moods bestaan uit verzorgingsproducten op basis van witte thee extract en een mooie selectie van heerlijke thee blends.

DIRECT SHOPPEN! Klik op de gekleurde woorden om direct naar de shop te gaan. Of klik meteen op deze link.

Waarom witte thee?

Witte thee is een natuurlijk antioxidant met een krachtige werking. Witte thee wordt gemaakt van jonge bladeren die nog in hun knoppen zitten. Doordat witte thee meer antioxidanten bevat dan vitamine C en E helpt het je immuunsysteem te versterken en een goede spijsvertering te bevorderen. Daarnaast beschermt witte thee  je huid waardoor deze langer jong blijft. Witte thee dient bij Beautea dan ook als basis voor een goede gezondheid, in perfecte harmonie met jezelf en je omgeving!

Refresh me!

Uitgeblust na lange dagen, weken, of maanden van stress en gejaagdheid? Dan is het tijd voor verfrissing! Niet alleen je hoofd is op bepaalde momenten aan verfrissing toe. Ook je huid kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Refresh me producten zijn ideaal om je huid voor te bereiden op die heerlijke momenten van zon en rust.

Refresh me – reinigingsmelk

Met deze zachte reinigingsmelk verfris je je huid en verwijder je make-up en vuil zonder de huid uit te drogen. Het verwijdert geen natuurlijke oliën van de huid, waardoor de beschermende eigenschappen van de huid intact blijven. Voor een frisse, zachte en stralende huid! Dispenser 140 ml

Refresh me – reinigingslotion

Verfris en reinig je huid met Refresh me,  een diep zuiverende, en hydraterende lotion. Helpt de vochtbalans van je huid op peil te houden. Met provitamine B5. Voor een zachte, goed gevoede en prachtige huid zonder onzuiverheden! Dispenser 140 ml

Refresh me – gezichtsscrub

Verfris je huid met deze zuiverende gezichtsscrub met bamboe-extract en Chinese klei . Refresh me scrub heeft krachtige reinigende en ontgiftende eigenschappen. De scrub reinigt je huid grondig én is geschikt voor de gevoelige huid. Voor een zachte, frisse en stralende huid. Pot 50 ml

Dus verberg je huid niet langer en ga totally refreshed de zomer in!

Kies deze zomer voor dubbel verzorgen en genieten met Dazzle me.

Dazzle me – gezichtscrème

Iedere dag wordt je huid blootgesteld aan de zon. Ook al ben je maar heel even buiten, een goede verzorging is een must. Laat je blij verrassen door de werking van deze bijzondere crème!

Dazzle me beschermt, voedt, hydrateert en verzacht je huid. De SPF 15 beschermt je huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van de zon en voorkomt huidveroudering. 24-uurs crème SPF 15 Pot 50 ml

Dazzle me- Witte thee

In de zomer verlies je veel extra vocht maar je hebt niet altijd zin in water. Door het drinken van goede thee kun je op een gezonde manier je vochthuishouding op peil houden. Deze witte thee is pure luxe!  Dazzle me is licht en zacht van smaak en bestaat uit mooie, grote theebladeren. Alleen de allerjongste blaadjes zijn geplukt en gedroogd. Ze lijken dan net zilver. Blik losse thee 50 gram

Dazzle me gaat om voelen en proeven, om beleven…

Comfort me!

Gun je huid na het zonnen rust én een opkikker tegelijk met Beautea’s gezichtsmasker. Comfort me heeft krachtige, herstellende eigenschappen. Reinigt, verfrist, hydrateert én kalmeert je huid. Pot 50 ml. Voor een ongelooflijk zachte huid zonder onzuiverheden!

Goed voorbereid de zomer in!  Shop en ontdek jou mood op de Beautea website shop of breng een bezoek aan een van de Beautea belevingspunten voor een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling.

Beautea biedt je een moment voor jezelf, laat de wereld maar even wachten…    

 

****MAIL en WIN! Een heerlijk pakket Beautea producten ter waarde van € 130,-****

Verberg je huid niet langer, reinig, scrub , verfris  en bescherm je huid met de heerlijk producten van Beautea, op basis van witte thee extract,  en laat je huid stralen! Het Beautea skincare pakket bestaat uit; 1 Refresh me reinigingsmelk, 1 Refresh me reinigingslotion. 1 Refresh me face scrub  en 1 Dazzle me 24-hour crème met SPF 15.

Beautea denkt aan jou. Ga hier naar het actieformulier.

Lees ook