Het mooiste online make-uptrendmagazine van Nederland!

00:48 - 00:29
luistertijd 00:48 - leestijd 00:29

Onze magazines zijn te mooi om op de virtuele plank te leggen als ze eenmaal uitgepubliceerd zijn. Daarom hebben we besloten om ze beschikbaar te houden via onze speciale Faccebook App. Ga er hier direct naartoe, of klik op de foto. Veel inspiratie & plezier!

BeautyJournaal maakt ook in opdracht van derden mooie branded magazines. Ben je hierin geïnteresseerd als professional in de beauty-industrie om je merk te promoten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. En bekijk hier nog maar eens voor wie wij de afgelopen paar jaar magazines hebben ontwikkeld.

BeautyJournaal’s volgende trendmagazine Inspire 4 voor najaar-winter 2013-14 komt medio augustus uit. Ben je geïnteresseerd om hierin te adverteren? Vraag bij ons alle mogelijkheden hiervoor op.

Lees ook