Lest de dorst en maakt de huid weer stralend…

02:21 - 01:24
luistertijd 02:21 - leestijd 01:24

Hoe krijgen we vocht in de huid? Allereerst door simpelweg voldoende water te drinken. De huid wordt dan van binnenuit van water voorzien. Eerst gaat het water dat gedronken wordt naar alle vitale organen, hetgeen wat over blijft is dan voor de huid. Meestal is dit nét voldoende om de onderste huidlaag te hydrateren en niet alle huidlagen.

Hoe komt het water aan de oppervlakte van de huid?

In onze huid zijn stoffen aanwezig zoals hyaluronzuur, die het water uit de onderste huidlagen aantrekken tot in de bovenste huidlagen. Naar mate we ouder worden, neemt dit vermogen af. We kunnen de huid hierbij helpen door een cocktail van werkzame stoffen toe te dienen. Dit gebeurt middels de behandelmethode ‘mesotherapie’, alleen daar waar het nodig is worden microinjecties toegediend op zo’n 1 tot 2 mm in de huid. De cocktail mag zeker niet worden vergeleken met rimpelvulmiddelen. Het zorgt ervoor dat de totale huid wordt gestimuleerd om zelf aan het werk te gaan, dit door het hyaluronzuur, de vitamines, aminozuren en andere vitale stoffen in de cocktail. Een echte waterboost voor je huid.

Spring Feelings

Mesotherapie is een onderdeel van de Spring Feelings behandeling. Dit seizoen staat bij ons in het teken van Spring Feelings en water. Want water is van groot belang voor het behoud van jouw natuurlijke schoonheid. Passend bij dit seizoen hebben we de Spring Feelings gezichtsbehandeling samengesteld, om je huid een échte waterboost te geven. Deze gezichtsbehandeling is een combinatie van bestaande Pascaud methoden, om je huid van voldoende water te voorzien. Naast Mesotherapie kun je ook kiezen voor een fruitzuurpeeling en een marmatrixmasker.

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook