Pascaud Instituten behoren tot de top!

02:36 - 01:33
luistertijd 02:36 - leestijd 01:33

Dat is wat wij kunnen concluderen nadat Pascaud Experience instituten een Beauty Award hebben gewonnen! De Beauty Award is een vakprijs en de hoogst haalbare onderscheiding binnen de schoonheidsbranche. De prijs is bedoeld om de professionaliteit van het vak in zijn geheel te bevorderen.

Instituut Périne, Total Skin Improvement & Advice in Mijdrecht heeft de award
gewonnen in de categorie ‘Beste Beautysalon van het jaar’ (met meer dan 3 medewerkers). Instituut Périne is een uniek instituut voor totale verbetering van de huidconditie en huidadvies. In ruim 20 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande salon. Een salon waar iedereen welkom is met vragen over zijn of haar huid en waar service en comfort voor de cliënt centraal staan. Het uitgangspunt van Instituut Périne is dat bij de behandelingen en advisering het uiterlijk onlosmakelijk verbonden is met het innerlijk. Zo luidde het complimenteuze juryrapport tijdens de uitreiking van de Beauty Award in studio 21 in Hilversum: “Weet het beste uit haar team te halen, durft uit te breiden en te investeren in deze tijd, heeft een duidelijke eigen missie en visie, heeft goede filters voor het aantrekken van de gewenste klant, schoonheidsspecialiste pur sang.”

AERDE Schoonheidsinstituut uit Gemert heeft de Beauty Award Publieksprijs gewonnen. Naast dat zij door de vakjury genomineerd waren in de categorie Beste Beautysalon, heeft het publiek massaal gestemd op AERDE! Annemiek, eigenaresse van Aerde, heeft een grote passie voor het vak en zorgt samen met haar team voor het
best mogelijke resultaat door hun deskundigheid en professionaliteit.

Pascaud Beauty Innovations is trots op deze winnaars, voor ons kan het jaar 2013 nu al niet meer stuk. In januari viel het Re-­‐Boost Serum in de prijzen bij de Beauty Astirs. Meteen erna wonnen we de UNIZO award 2013 voor ondernemer van het jaar. En nu hebben deze Pascaud Experience Instituten de Beauty Awards 2013 gewonnen!

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook