Maak je huid ook weerbaarder tegen uv straling

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

Start vandaag met de Plantina Multivitamine en Plantina Vitamine C 1000 mg om u gezond en fit te blijven voelen. Deze hooggedoseerde basissuppletie bevat alle vitaminen en mineralen waar u dagelijks uw voordeel mee kunt doen. Het gehele vitamine B-complex en de belangrijkste antioxidanten. Géén overbodige stoffen.

Plantina Multi: nieuwe, nóg betere orthomoleculaire formule
De orthomoleculaire formule van de Plantina Multi is aangepast naar de allernieuwste inzichten in de wetenschap. Hierbij de meest opvallende wijzigingen en sterke punten van Plantina Multi op een rij.

De vorm van de multi is aangepast, zodat het slikken gemakkelijker gaat. Kijk op op de website van Plantina  voor meer informatie en de ingrediëntenlijst van de verbeterde formule.

De hooggeconcentreerde Plantina Trimare visoliecapsules, 60% omega-3, zijn daarbij een goede aanvulling. Voor iedereen die actief in het leven wil staan.

Nieuwe look
Plantina heeft een nieuwe website,  waarop u  informatie vindt over al onze producten (geordend per categorie). Per product staan de ingrediënten en de verschillende sterke punten beschreven.  Ga er hier direct naartoe.

**********************

[Disclaimer: Een redactioneel artikel waarin een of meer bestanddelen van de Plantina Multi, Vitamine C of Trimare visolie  worden gelinkt aan een mogelijk geneeskrachtige werking (‘medische claim’) in dezelfde uitgave als deze advertorial, kan mogelijk leiden tot een waarschuwing/boete van de NVWA. The Ortho Company wijst hiervoor iedere verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid op voorhand af.]

Dit artikel is een commerciële boodschap.

Lees ook