Speciaal voor alle mannen!

02:36 - 01:34
luistertijd 02:36 - leestijd 01:34

Dé formule dat op magische wijze een slappe bierbuik in een strakke sixpack verandert.

De eerste zonnestralen breken door en dat is voor iedereen een veelbelovend gevoel:
we gaan straks weer naar ’t strand! Nog niet helemaal in ‘shape’? Gebruik dan NuBo’s 6-pack Treatment, een musthave naast je dagelijkse work-out en gezonde voeding. Formules waren tot dusver meer gericht op het opspannen van de huid rond de buik dan op de vetlaag daaronder. Door het opspannen van de huid wordt de ondergelegen spier meer zichtbaar.

Hoe werkt 6-Pack Treatment

The 6-Pack Treatment, hét vooraanstaande bodyproduct voor een sexy sixpack werkt
op een geheel andere wijze. Deze thermogene formule versnelt de stofwisseling en helpt zo vet te verbranden door middel van beproefde en geteste ingrediënten zoals Bitter Orange Peel en Guarana Extracten (ook te vinden in afslankende voedingssupplementen). Deze ingrediënten ondersteunen het natuurlijke vermogen om opgeslagen vet in cellen los te maken (lipolyse). Tijdens dit proces blijft de spiermassa behouden en wordt overtollige vetproductie in de cellen geminimaliseerd.

De 6-Pack Treatment is zeker geen vrijbrief om onophoudelijk te gaan snacken maar wel een resultaatgericht huidverbeteringsproduct, dat niet mag ontbreken naast uw dagelijkse workout en gezonde voedingsstijl voor het bereiken van die felbegeerde sixpack.

Hoe werkt de 6-pack Treatment?
Gebruik ’s avonds en ’s ochtends 1 à 2 pompjes van uit de flacon en masseer deze met opwaartse, ronddraaiende bewegingen in op je borst en buik (zie instructievideo). Na vier weken ervaar je de volgende effecten:

De exclusieve inkapselingstechnologie om bio-actieve stoffen diep in de huidlagen door te laten dringen, garandeert een langdurende werkzaamheid.

Ook een hulpmiddel op weg naar een strakke six-pack? Een flacon (120 ml) kost nú €59.

Verkrijgbaar op www.nubobeauty.nl of bij een van de NuBo Treatment Centres in Nederland.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook