De februari korting!

03:18 - 01:59
luistertijd 03:18 - leestijd 01:59

Ook deze maand heeft Paula’s Choice weer een interessante aanbieding; op alle Clear-producten krijg je de hele maand februari 20% korting. Heb je last van puistjes of mee-eters, ontdek dan wat de Clear-lijn voor je kan betekenen!

De CLEAR-producten combineren de geweldige eigenschappen van goed geformuleerde ingrediënten als salicylzuur zonder gebruik te maken van irriterende ingrediënten die de huid schaden. Ze zijn ideaal voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes van elke leeftijd die last hebben van puistjes, huidonzuiverheden en mee-eters. De producten zijn vrij van alcohol. De effectieve maar milde formules zijn ook geschikt voor een gevoelige huid.

De lijn bestaat uit:

Clear Pore Normalizing Cleanser            

Deze verfrissende gezichtreinigende gel is hard tegen puistjes, maar zacht voor je huid. Hij bevat antibacteriële stoffen en is geheel vrij van uitdrogende en irriterende ingrediënten die puistjes juist verergeren.

CLEAR Targeted Blemish Relief Toner (gewone sterkte) & CLEAR Extra Strength Targeted Blemish Relief Toner (extra sterk)  

Beide toners bevatten 2% salicylzuur, maar de gewone sterkte met een pH van rond 3,9  is zachter voor de huid. De Extra Strength penetreert dieper in de porie en is door zijn pH van 3,5 effectiever bij hardnekkigere puistjes. Als je overgevoelig bent voor salicylzuur moet je deze producten niet gebruiken.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik de Cleanser twee keer per dag en de Toner een of twee keer per dag. Als je sporadisch last hebt van puistjes of mee-eters raden we aan te beginnen met de gewone toner. Indien je na 4 weken dagelijks gebruik niet het gewenste resultaat ziet, kun je overstappen op de extra sterke variant. Als je last hebt van matige tot ernstige puistjes en onzuiverheden kun je meteen beginnen met de extra sterke toner. Bepaal aan de hand van hoe je huid erop reageert hoe vaak je de producten gebruikt en welke sterktes je gebruikt.

Je zult vrijwel direct effect zien. Puistjes, mee-eters en onzuiverheden van de huid verminderen aanzienlijk. Je huid wordt rustiger en zachter en ziet er opmerkelijk beter uit.

Dus als je last hebt van een onzuivere huid bestel dan nu onze Clear-producten via www.paulaschoice.nl en bespaar 20%.

Paula Begoun, de oprichtster van Paula’s Choice heeft vele artikelen geschreven over diverse huidproblemen en hoe ze aan te pakken. Heb je last van een onzuivere huid lees dan eens: Huidverzorgingsplan bij mee-eters en Bestrijd puistjes op elke leeftijd.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan via www.paulaschoice.nl aan voor onze nieuwsbrief.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

*****************************

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook