Hoogwaardige bescherming voor je huid

02:37 - 01:34
luistertijd 02:37 - leestijd 01:34

De wintersport is nog steeds erg populair onder de Nederlanders. Per jaar bezoeken ruim 1 miljoen Nederlanders de sneeuwpistes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in Nederland heel wat benodigheden te verkrijgen zijn, van ski’s en snowboard’s tot warm ondergoed, speciale sokken en veiligheidshelmen. Ook vind je op internet de nodige informatie over deze artikelen en alles wat je moet weten over de ski-gebieden en de reis er naar toe, voordat je vertrekt.

Echter wordt er vaak iets heel belangrijks vergeten: je huid!

Wanneer je zelf fervent skiër bent, zul je vast al eens te maken hebben gehad met droge, schrale lippen. Wanneer je je lippen voor, tijdens en na het skieën goed verzorgt zul je hier weinig tot geen last van hebben.

De LipControl is een lipserum met UV bescherming voor het voorkomen van droge en schrale lippen tijdens je wintersport. Nog beter is het om je lippen dagelijks te verzorgen, voor gezonde en volle lippen. Die oncharmante velletjes zijn verleden tijd!

Wat kun je nog meer doen voor je huid tijdens wintersport?

Mardge Pascaud: “Zorg er in ieder geval voor dat je een crème bij je hebt die je beschermt tegen UV straling. De zon is in de bergen sterker dan in Nederland tijdens de winter. Daarbij wordt het UV licht extra versterkt door de weerkaatsing van de sneeuw, ook al is het bewolkt. De UV Defense beschermt je tegen UVA en UVB straling.

Verder gebruik je het beste ’s ochtends en ’s avonds een herstellende crème zoals de Caviar Cream. ’s Ochtends gebruik je dan eerst de Caviar Cream en daarna breng je de zonbescherming aan. Deze crème heeft een heerlijke volle textuur en verbetert het vocht- en vetgehalte van de huid. Net wat de huid nodig heeft op wintersport.
Ik wens je alvast veel sneeuw pret!”

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

 

 

Lees ook