30% minder roodheid na een maand

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Een rode gevoelige (erythematous) huid kan vaak last hebben van draadvormige adertjes of couperose. De huid heeft een hoge dichtheid van bloed aan de oppervlakte als gevolg van gesprongen haarvaatjes die leiden tot een ‘blozend’ uiterlijk.

Red Alert biedt intensieve, rustgevende verlichting voor roodheid en een rode gloed veroorzaakt door de overgevoeligheid van de huid. Helpt de huid tegen de dagelijkse ecologische stress, verbetert de lipide barrière van de huid en vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering. Pijnlijkheid en oppervlakte irritatie worden geëlimineerd, terwijl de beschadigde huid componenten die chronische erytheem teweeg brengen, worden hersteld.

Opmerking: Sterk aanbevolen als een pre-peeling product (gebruik gedurende twee weken)om de huid voor te bereiden voor bovenoppervlakte verwijdering en ook als een post peeling product, een kalmerende serum om de erythema en irritatie te beperken.

Ingrediënten:

INCI: Simmondsia Chinensis Oil, Cyclopentasiloxane, caprylzuur / Capric Triglyceride, Cyclohexasiloxane, tocoferolacetaat, Teprenone, Salvia Officinalis Extract

Legal Notice – Teprenone is een nieuw cosmetisch actief, wereldwijd beschermd door octrooien. Medik8, een belangrijke onderzoekspartner in de ontwikkeling van Teprenone producten voor cosmetische anti-roodheid toepassingen, opereert onder een exclusieve licentie van de IP-eigenaars.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

 

Lees ook