Natuurzuiver geurkaarsen

02:45 - 01:39
luistertijd 02:45 - leestijd 01:39

De exclusieve geurkaarsen en geurstenen van Tiziana Terenzi hebben ons hart veroverd.

Over het merk

Achteraf blijkt het jaar 1968 beslissend voor de levensloop van de familie Terenzi. Guglielmo, een poëtische geest werkzaam als beroepsmilitair met een grote dorst naar schoonheid en harmonie startte in zijn huis met het maken van parfums. Spoedig volgden geurkaarsen en huisparfums.

Nu, 40 jaar en twee generaties later waken Tiziana en haar broer Paolo over deze kostbare familie-erfenis. Het blijft echter niet bij waken alleen. Ze bouwen voort aan het familiebedrijf met alle mogelijke toewijding en inspiratie. Milieuvriendelijke bedrijfsvoering, innovatieve ontwerpen, uitgekiend design, de beste grondstoffen; kosten noch moeite worden gespaard om een subliem ruikend geurprogramma te ontwikkelen.

Geursteen

De schitterend vormgegeven en gepatenteerde porseleinen geursteen is Tiziana’s meest recente innovatie. Enkele weken wordt de steen ondergedompeld in een bad met parfumolie, absorbeert circa 50 ml en laat dekamer of kantoor tenminste 3 maanden heerlijk ruiken. Overigens is een werking van 6 maanden ook geen uitzondering. De steen doet denken aan een kiezel die eeuwenlang door stromend water is gevormd en heeft de afmetingen 162x95x63 mm. Een smaakvolle keramische houder wordt bijgeleverd en is samen met de steen een eyecatcher in uw interieur. De gepatenteerde geursteen is een veilige en duurzame geurverspreider voor huishoudens met kleine kinderen of huisdieren en kan een ruimte tot 40m2 begeuren!

Geurkaarsen

De natuurzuivere geurkaarsen onderscheiden zich van alle andere producten die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. De hoogwaardige plantaardige was bestaat voor 20% uit natuurlijke essentiële oliën (de meeste producenten voegen niet meer dan 8% toe) en hebben een cederhouten lont die brandt als een knapperend haardvuur. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in een luxe melkwitte of nachtzwarte glazen houder en geven een prachtig sfeervol licht.

Beide geurlijnen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd en zijn verkrijgbaar in twaalf melanges: White Fire, Gold Rose Oudh, Extreme Sense, Mediterranean, Ischia Orchid, Spicy Snow, Ectasy, XIX March, Capri Fig, Black Fire, Almond Vanilla, Ebony & Teck. De melanges Gold Rose Oudh, Ectasy, Almond Vanilla, Spicy Snow, Ebony & Teck en Extreme Sense sluiten bij uitstek aan bij de sfeer van de gezellige wintermaanden.

Tiziana Terenzi gebruikt enkel grondstoffen die aan de allerhoogste Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen voldoen (REACH, IFRA en RAL). Geurkaarsen vanaf 75,00 euro, de prijs voor de geursteen is 100,00 euro. Kijk voor verkoopadressen via deze link: Aafke’s, exclusieve Italiaanse parfums.

Lees ook:

Lees ook