Heerlijk voor gezicht en handen!

01:23 - 00:50
luistertijd 01:23 - leestijd 00:50

Altijd al benieuwd naar de producten van Etat Pur? Om alvast in de kerstsfeer te komen, geeft Beautyjournaal een aantal winterse sets weg van Etat Pur die extra hydraterend en verzorgend voor de huid zijn. Zo kom jij de gure wintermaanden wel door.

Het pakket bestaat uit de volgende producten:

  1. Pure Actieve stof met aloë vera: speciaal voor de vochtarme huid die last heeft van een trekkend, onaangenaam gevoel. De teint is dof, de huid is gevoeliger en kwetsbaarder dan een normale huid.
  2. Hydraterende smeltende crème: de heerlijk smeltende textuur wordt onmiddellijk over de huid verdeeld. De op ideale wijze beschermde en gehydrateerde huid is soepel, zacht en helder.
  3. Herstellende verzorging – handen B62: hydrateert en voedt onmiddellijk voor lange tijd droge of beschadigde handen, beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf als kou en wind, verzacht en geeft onmiddellijk een langdurend aangenaam gevoel, beschermt tegen de schadelijke werking van de voor vroegtijdige veroudering verantwoordelijke vrije radicalen.

Zo doe je mee!

Beautyjournaal geeft een flink aantal cadeausets weg van Etat Pur bestaande uit drie producten. LIKE de BeautyJournaal fanpage en vertel ons wat jouw beste tips zijn  verzorging van je huid in de winter. De leukste inzendingen dingen mee naar deze prijs. Winnaars worden bekend gemaakt via Facebook, fanpage BeautyJournaal.

Lees ook