shop Viridian EPA + DHA omega 3-6-9 vegan Deze olie van Viridian is volledig plantaardig. De omega vetten 3, 6 en 9 komen uit algen en chiazaad. Ze zijn koudgeperst. Bekijken Galaxy chic, we schreven er al over in het najaarstrendmagazine INSPIRE 2, en de look is prachtig voor deze feetdagen. Op de foto hierboven […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Galaxy chic, we schreven er al over in het najaarstrendmagazine INSPIRE 2, en de look is prachtig voor deze feetdagen. Op de foto hierboven is gebruik gemaakt van de vloeibare oogschaduwpigmenten van Ellis Faas, een mix van kleuren: Bronze (E303), Antique Silver (E301) en Green Gold (E302).


De kleur is hier ook op het ooglid gebruikt. Mocht je een alternatief willen, probeer dan eens By Terry Ombre Black Star in Opal Blond.

 

Leuk is het natuurlijk ook om af te stylen met ultieme glitterlakjes, lakken in opaalglans, of super metallic look. Voor de lakjes op deze foto is gebruik gemaakt van onder meer Essie Good As Gold, No Place Like Chrome, and Penny Talk.

Erg leuk is ook dit effect als glinsterende sneeuwvlokjes in de nacht. Hier gemaakt met Essie Midnight Cami Feat en zilver glitters:

Fascinerend is ook dit motief waarbij het lijkt of de geopatronen van sneeuwvlokken zijn uitvergroot. Deze look is gemaakt met Essie Case Study en er is gebruik gemaakt van deSally Hansen Insta Dri Silver Sweep die met een zg. stamp methode is aangebracht.

Lees ook